28 / 04 / 2024

başkan İsmail Hakkı Edebali

başkan İsmail Hakkı Edebali

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşümün kilit noktasının yeşil alanlar olduğunu belirterek, bu konuyu kesinlikle göz ardı etmeyeceklerinin altını çizdi.

2015 Yıldırım Belediyesi'nin yatırım yılı olacak!

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yıllık icraatı değerlendirdi.

Yıldırım'da 43 proje tamamlandı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, seçim döneminde 'İdeal şehir için her gün 1 adım' sloganı ile vaat ettikleri projelerden 43'ünü hayata geçirdiklerini açıkladı.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı açıkladı! Emekliler 10-15 bin TL promosyon alabilir!

Emekli promosyonu konusu son bir ayın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı promosyon hakkında herkesi ilgilendiren bir açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Bursa'da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, büyük kentsel dönüşüm projelerinin olduğu mahallelerede görüşmelerin başlayacağı bilgisini verdi. İşte Edebali'nin o açıklamaları...

başkan İsmail Hakkı Edebali Haberi

başkan İsmail Hakkı Edebali

Yıldırım Belediyesi, mahallelerde bulunan park ve bahçelerde çalışmalarına devam ediyor. Şehri yeniden planlarken yeşil alanları daha fazla kullanacaklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Mahallelerimizde bulunan park ve bahçelerdeki onarım ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizi yeni baştan dizayn ederken mevcut yeşil alanlarımızın yamnda yeni ve daha büyük parkları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kentsel dönüşümün olmazsa olmazı çevre boyutunu asla göz ardı etmeyeceğiz" diye konuştu. 


Şehirlerin dünyadaki doğal kaynakların yüzde 60 ile yüzde 80 arasındaki bir kısmım tükettiklerinin altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım olarak yeni küresel yeşil büyüme modeline katkıda bulunmalıyız. Biz de yerel yönetim olarak kentsel dönüşümü destekler nitelikte olan çevre politikalarını uzun vadede sürdürülebilir kılmalıyız" diye konuştu. Yıldırana çağ atlatacak dönüşüm hamlesinde yeşil alanların kilit rol oynayacağım...