28 / 04 / 2024

Yimta İnşaat Essenora satılık!

Yimta İnşaat Essenora satılık!

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı tarafından konumlandırılan Gaziosmanpaşa Essenora 6 bloktan meydana geliyor. Essenora satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı...



Yimta İnşaat  Essenora  satılık daire bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. 


Toplamda 750 konutu bünyesinde barındıran projede 6 blok bulunuyor. 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan  Yimta İnşaat  Essenora Evleri teslimleri 30 ay sonra yapılacak. Proje, Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.


Yimta İnşaat Essenora satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor.


Essenora Gaziosmanpaşa ödeme planı na göre projede ister banka kredisi ile ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile konut satın alabiliyorsunuz.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri'nde; fitness center, sauna, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu ve oyun alanları ve daha bir çok konut seçeneği yer alıyor.


Essenora resimleri...


Yimta İnşaat Essenora projesinde; fitness center, sauna, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu ve oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Essenora adres;


Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul


Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön