02 / 05 / 2024

Yok artık! 4 milyon 219 bin TL zam geldi! İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yok artık! 4 milyon 219 bin TL zam geldi! İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisinin Aralık ayı fiyatı açıklandı. Araca öyle bir zam geldi ki duyanlar "yok artık" demekten kendini alamadı. Mercedes-Maybach S-Serisi bir ayda tam 4 milyon 219 bin TL zamlandı.



İşte  Mercedes-Maybach S-Serisi, 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz dünyada en çok talep gören otomobil markalarının başında bulunuyor. Fakat Mercedes-Maybach S-Serisi, oldukça yüksek fiyatlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.  Mercedes-Maybach S-Serisi, modern ve lüksün birleştirdiği sofistike tasarımıyla öne çıkıyor.

Mercedes, yüksek kaliteli malzemeleri, olağanüstü konforu ve yenilikçi teknolojileri ile yeni bir sürüş modu geliştirerek fark yaratmayı başardı. Bu sebeple de Mercedes imzalı otomobillerin, fiyat etiketleri oldukça yüksek oluyor. Fakat yenilenen özellikleri ve farklı ambiyans seçenekleri ile Mercedes-Maybach S-Serisi çok daha yüksek fiyatlardan satılıyor.

Üst düzey teknolojik donanımları bulunan otomobil, i-cockpit sayesinde telefonu ekrana yansıtarak oradan kontrol edilebilmesine imkan sağlıyor. Maybach S, 12.3 inçlik dokunmatik dijital gösterge paneli ve 10 hoparlörü ile oldukça eğlenceli geçebilecek yolculuklar vadediyor.

Peki Mercedes-Maybach S-Serisinin teknik özellikleri neler? Mercedes-Maybach S-Serisinin Aralık ayı fiyat listesinde son durum nasıl? İşte detaylar...


Geri Dön