Ekonomi

‘Yok artık’ dedirten dolar tahmini! Ağınız açık kalacak! Dolar yıl sonunda…

Kur yükselmeye devam ederken uzmanlardan, dolar için çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Engin Avcı’da yaptığı açıklama ile dolar tahminini herkesi şok edecek şekilde yeniledi. İşte detaylar…YeniAkit’in haberine göre; kişisel Youtube kanalından açıklama yapan araştırmacı yazar Engin Avcı'da, herkesi şoke eden bir dolar tahmini açıkladı

Dolar kuru yükselmeye devam ederken analistlerden ve uzmanlardan çarpıcı iddialar ve tahminler gelmeye devam ediyor.

YeniAkit’in haberine göre; kişisel Youtube kanalından açıklama yapan araştırmacı yazar Engin Avcı'da, herkesi şoke eden bir dolar tahmini açıkladı. Kağıt parçalarından uzak durun, 2022 sonuna doğru biz döviz tepetaklak olacak diyen Engin Avcı, 2022 sonunda doların düşeceği rakamı da açıkladı.

İşte Engin Avcı’nın dolar hakkında ki çarpıcı iddiaları…

Araştırmacı yazar Engin Avcı, 2022 yılının başında yaptığı açıklamalarda dolar kurunun 6 lira ile 10 lira arasına gerileyeceğini iddia etmişti.

Kişisel Youtube kanalı üzerinden döviz piyasası hakkında açıklama yapan Engin Avcı, yılsonu dolar tahmininin arkasında olduğunu ve dövizin tepetaklak olacağını ayrıca rezerv para olmaktan çıkacağını belirtti.

İşte Engin Avcı’nın çarpıcı dolar tahmini:

Engin Avcı yaptığı açıklamada, "Geçici süre döviz 15-20 olmuş, bunlara çok güvenmemek gerekiyor. Geçen yıl Ocak ayında yıl sonu hedefi verdi. Mayıs ve Haziran’da tekrarladım. 2022 kapanış hedefimdir. Şahsi analizimdir. Türkiye Kasım ayından Aralık ayına geçerken bu operasyonu yerinde ve zamanında yapmak zorunda. Ben dokuz ay önce bunları söyledim. Kağıt parçalarından uzak durun. Benim görüşüm hala aynı. 2022 sonuna doğru biz dövizin tepetaklak olacağını ve rezerv para olmaktan çıkacağını söylüyoruz. Operasyon yakın. Uluslararası bir operasyon geliyor." dedi.

SELÇUK GEÇER: “DOLARDA YÜZDE YÜZ ARTIŞ OLACAK”

Selçuk Geçer ise dolarda yüzde 100 hareketin gelebileceğini söyledi. Bununla beraber dış ticaret açığı ile bu kısa vadeli borçlarla dolar kıtlığıyla önümüzdeki çok agresif hareketlerin görüleceğini söyledi.

''Yükselmelerden bahsetmiyorum. Net bir kırılma ile karşılaşabilir. Dolarda yüzde 100’lük bir hareket gelebilir. Bu kaçınılmaz” diyerek dolar kurundaki yükselişin kaçılmaz olduğunu söyledi.

DOLARDA SON DURUM

Haftanın ilk işlem gününde dolar kuru alış fiyatı 18,63 TL, satış fiyatı 18,52  TL dolar endeksi 110 dolar seviyesinde, euro dolar paritesi ise 0,99 seviyesinden işlem görüyor.

Asgari ücrette 8 bin 9 bin TL konuşuluyordu! Rakam yükseldi vatandaş bayram edecek!

İş Bankası herkesin beklediği haberi verdi! 3 bin liranızı geri alabileceksiniz!

Altın bugün ne kadar? 31 Ekim 2022 çeyrek, gram altın ne kadar? İşte altın fiyatlarında son durum