19 / 05 / 2024

Yonca Aközer: MAPIC geçen yıldan daha etkili ve olumlu geçecek!

Yonca Aközer: MAPIC geçen yıldan daha etkili ve olumlu geçecek!

DÜNYADA en iyi gayrimenkul ve perakendecilerin bir araya geldiği Fransa Cannes MAPIC fuarı, bu yıl da doğru yatırımcıyı doğru yatırımla buluşturmayı hedefliyor. MAPIC'in geçen yıldan daha etkili ve olumlu geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi...



DÜNYADA en iyi gayrimenkul ve perakendecilerin bir araya geldiği Fransa Cannes MAPIC fuarı, bu yıl da doğru yatırımcıyı doğru yatırımla buluşturmayı hedefliyor. MAPIC fuarının Türkiye ayağım düzenleyen Alkaş Fuarcılık Genel Müdürü Yonca Aközer, Sözcü'ye yaptığı açıklamada, 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek MAPIC'in geçen yıldan daha etkili ve olumlu geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi. 


2013 yılı itibariyle MAPIC'e katılımda İngiltere ve Rusya'dan soma Türkiye'nin 3'üncü sırada yer aldığım belirten Aközer, "350 katılımcımız var. 55 oturumun gerçekleştirileceği MAPIC' te 3 oturum yapacağız. Dumankaya ve Rönesans Holding'in de katılıma olduğu fuarda gayrimenkul önemli bir yer tutacak" dedi. 


M2'ye bir kişi düşüyor MAPIC'e her yıl ortalama 8 birıin üzerinde ziyaretçinin geldiğini, fuarın da 8 bin m2'lik alanda yapıldığım hatırlatan Aközer, "Tüm dünya gelip burada iş bağlantisı yapıyor. Burada dünya iş datasına girip bağlantılar yapıldığı gibi ülke tanıtımına da katkı veriliyor. Alkaş, fuarda doğru yatırımcıya, doğru anlatımla dünya pazarlarının kapışım açıyoruz" diye konuştu. 


Sedat YILMAZ/ Sözcü Gazetesi 


Geri Dön