07 / 07 / 2024

Fransa Cannes MAPIC fuarı

Fransa Cannes MAPIC fuarı

DÜNYADA en iyi gayrimenkul ve perakendecilerin bir araya geldiği Fransa Cannes MAPIC fuarı, bu yıl da doğru yatırımcıyı doğru yatırımla buluşturmayı hedefliyor. MAPIC'in geçen yıldan daha etkili ve olumlu geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

80 Türk şirketi MAPIC'e çıkarma yapacak!

Perakende devleri ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Fransa’nın Cannes kentinde 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC’e, 80 Türk şirketi çıkarma yapacak...

MAPIC 2019, 13-15 Kasım'da'!

Fransa Cannes’da 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında 25’inci defa kapılarını açacak olan MAPIC, dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek...

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Gayrimenkul sektörüne tam destek!

Fransa Cannes’da gerçekleşen MIPIM 2017’e yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Özhaseki, Türkiye’yi MIPIM’de temsil eden projelerin, dünyanın dört bir yanından gelen projelerin gerisinde olmadığını belirtti.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

MIPIM 2017'ye doğru gayrimenkulde fırsatlar toplantısı 8 Şubat'ta!

14 - 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde sadece Türkiye’de değil dünyada da yıldız olmaya odaklanan gayrimenkul sektörünün büyük oyuncuları basın toplantısında buluşuyor.

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

Türkiye, MAPIC 2016'ya çıkarma yaptı!

Fransa’nın Cannes şehrinde 16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakendecilerini ve AVM yatırımcılarını bir araya getiren MAPIC’te Türkiye, bu yıl da çıkarma yaptı.

Fransa Cannes MAPIC fuarı Haberi

Fransa Cannes MAPIC fuarı

DÜNYADA en iyi gayrimenkul ve perakendecilerin bir araya geldiği Fransa Cannes MAPIC fuarı, bu yıl da doğru yatırımcıyı doğru yatırımla buluşturmayı hedefliyor. MAPIC fuarının Türkiye ayağım düzenleyen Alkaş Fuarcılık Genel Müdürü Yonca Aközer, Sözcü'ye yaptığı açıklamada, 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek MAPIC'in geçen yıldan daha etkili ve olumlu geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi. 


2013 yılı itibariyle MAPIC'e katılımda İngiltere ve Rusya'dan soma Türkiye'nin 3'üncü sırada yer aldığım belirten Aközer, "350 katılımcımız var. 55 oturumun gerçekleştirileceği MAPIC' te 3 oturum yapacağız. Dumankaya ve Rönesans Holding'in de katılıma olduğu fuarda gayrimenkul önemli bir yer tutacak" dedi. 


M2'ye bir kişi düşüyor MAPIC'e her yıl ortalama 8 birıin üzerinde ziyaretçinin geldiğini, fuarın da 8 bin m2'lik alanda yapıldığım hatırlatan Aközer, "Tüm dünya gelip burada iş bağlantisı...