02 / 05 / 2024

Yonca Evcimik'ten evine haciz geldiği iddialarına ilişkin açıklama!

Yonca Evcimik'ten evine haciz geldiği iddialarına ilişkin açıklama!

Şarkıcı Yonca Evcimik, bankadan çektiği yaklaşık 1 milyon TL'lik kredi borcunu ödeyemediği haberlerine ilişkin "Evimden olmuşum… ama bundan benim haberim yok! " dedi...



Şarkıcı Yonca Evcimik, hakkında çıkan haciz haberlerine sosyal medyadan tepki gösterdi. Evcimik, özel bir bankadan çektiği yaklaşık 1 milyon TL'lik kredi borcunu ödeyemediği haberlerine ilişkin konuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre; sosyal medya hesabını takipçileriyle etkileşimde kalmak amacıyla kullanan ve keyifli paylaşımlar yapan Yonca Evcimik, bu kez hesabını kendisini rahatsız eden bir habere tepki göstermek için kullandı.

Hakkında yapılan ‘Haciz şoku’ haberine tepki gösteren Evcimik, özel bir bankadan aldığı kredi borcunu ödeyemediği ve bu yüzden de ipotek gösterdiği evinin satışa çıkarılmak üzere İcra Müdürlüğü’ne başvurulduğuna ilişkin haberlerle ilgili konuştu.

Instagram hesabı üzerinden hakkında çıkan haberle ilgili olarak Evcimik, şunları söyledi:

“Sabah uyandım bir baktım haberlere ben! Evimden olmuşum… ama bundan benim haberim yok! İnsanlar pandemi ile uğraşırken, çözülmesi gereken onca sorun varken böyle ‘asılsız’, astı astarı olmayan haciz haberleri ile gündemi meşgul etmesek mi acaba? Her şeyi geçtim keşke bunu haber yapmadan önce beni arayıp doğruluk payı var mı diye sorsaymışsınız”

Yonca Evcimik ten evine haciz geldiği iddialarına ilişkin açıklama!

Yonca Evcimik kredi borcunu ödeyemedi! Evinden oldu!

 


Geri Dön