27 / 04 / 2024

Yonca Life fiyatları ne kadar? 2024'te teslim!

Yonca Life fiyatları ne kadar? 2024'te teslim!

Firma: Hocaoğlu Grup

Proje: Yonca Life

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Yonca Life 3 blok olarak inşa ediliyor. 110 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanıyor.



Hocaoğlu Grup imzası ile yükselen  Yonca Life  projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. 110 adet konutun yer aldığı projede satış süreci devam ediyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Yonca Life projesinde yer alan daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

Paylaşılan bilgilere göre konutların alanlarının 96 metrekareden başladığı Yonca Life projesindeki bloklar zemin+8 kat şeklinde tasarlandı.

Peki Pendik Yonca Life projesi kapsamındaki dairelerin teslimleri ne zaman yapılacak? Yonca Life'ta konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları ve Pendik Yonca Life projesi ile ilgili detaylar...

Yonca Life fiyatları ne kadar? 2024 te teslim!

Paylaşılan detaylara göre Pendik'te yükselen Yonca Life projesi kapsamında yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 5 milyon 500 bin liradan başlangıç gösteriyor. Şuan için banka kredisinden yararlanılamayan Yonca Life projesinde ödemeler peşin olarak yapılıyor. 

Teslimleri 2024 yılının yaz aylarında yapılması planlanan Yonca Life projesinde; kütüphane, güvenlik, süs havuzu, otopark, yerden ısıtma, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, kafe, spor salonu mevcut.

Yonca Life Karayolu,  Marmaray  durağı, Yüksek Hızlı Tren, Sabiha Gökçen Metro hattı ve İDO deniz iskelesi gibi ulaşım imkanları ile de dikkat çekiyor.

Web: https://www.hocaoglugrup.com.tr/
 

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Fuzul GYO'nun Fatih Oteli 2024'ün ilk çeyreğinde açılacak!

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!


projeye sor



Geri Dön