02 / 05 / 2024

Yoo İstanbul Konut Projesi'nde 809 bin dolara!

Yoo İstanbul Konut Projesi'nde 809 bin dolara!

Ortak alanlara gösterdiği önem ile ön plana çıkan Yoo İstanbul Konut Projesi'nde fiyatlar 809 bin  dolar ile  9 milyon 39 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Yooistanbul Say Yapı ve yoo tarafından inşa ediliyor



Say Yapı ve yoo tarafından hayata geçirilen Yoo İstanbul Konut Projesi, 5 katlı 11 blokta toplam 100 daireden oluşuyor. 250 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen yooistanbul projesi, Ulus"ta 22 bin metrekare üzerinde inşa edilecek.

2012"nin Haziran ayında tamamlanması planlanan  yoo istanbul'da  metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar.  Projede fiyatlar 809 bin  dolardan başlayarak  9 milyon 39 bin dolara kadar yükseliyor.

yooistanbul studio: 100 metrekare büyüklüğünde.

yooistanbul master one level: Bol miktarda günes ışığı ve eşsiz bir manzarayı tercih eden ve geniş pencereleriyle lüksün doruk noktasını yaşamak isteyenler için ideal. Geniş bir yaşam alanı,   merdivensiz bir hayat. 490 metrekare  tüm kata yayılan daire tipleri.

yooistanbul one level: Bekarlar, genç çifler ve küçük aileler için ideal bir Starck evi. 2 veya 3+1"ler approx. 230 metrekare.

yooistanbul townhouse: Bahçe katlı dubleks yooistanbul townhouse"lar sakinlerine sunduğu müstakil bahçe teraslarıyla şehrin merkezinde bir ˜şehir sığınağı" görevi görecek. 400 metrekare approx.+ min. 220 metrekare  bahçe.

yooistanbul penthouse"lar 200 metrekareden 360 metrekareye  kadar değişiyor + 80 metrekare  terasları var.

yooistanbul icon penthouse: Sadece bir adet bulunan yooistanbul icon penthouse, bir kata yayılan alt katı ve muhteşem boğaz manzaralı çatı katı ile zerafetin huzurla bir araya gelerek ulaştığı son nokta, 690 metrekare. Bu metrekareye ek olarak 160 metrekare  terası var.

yooistanbul"u diğer lüks projelerden ayıran en büyük farkı ortak alanlara gösterdiği önem. Bina lobileri, açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları Philippe Starck tarafından tasarlanan yooistanbul, Starck"ın dehası ve yaratıcılığının tüm özelliklerini taşıyor.

Projedeki lobiden posta kutusuna kadar alışıldık tüm elementler görkemli olduğu kadar eğlenceli de birer sanat eserine dönüştürülüyor. Daire içlerinde de yüksek bir standart yakalayan yooistanbul"un tüm banyoları Starck tarafından tasarlandı.

Tasarım merkezli yoo evlerinin bir diğer önemli özelliği de Starck"ın ve Hitchox"un ˜doğaya saygılarından" gerçek birer yeşil ev olmaları. Yeşil ile teknolojinin muhteşem bir birleşimi olan yooistanbul ˜High-Tech Otomasyon Sistemleri" sayesinde sakinler hayatın aslında ne kadar kolay olduğunu deneyimleyecek.

www.yooistanbul.com

http://www.sayyapiteknoloji.com/yooist.html

90 212 291 23 11

[email protected]


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön