03 / 09 / 2024

Yooistanbul 2009'un son çeyreğinde start alacak

Yooistanbul 2009'un son çeyreğinde start alacak

Say Yapı ile dünyanın ilk ve tek global tasarım, emlak, yatırım ve pazarlama şirketi yoo ortaklığıyla Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk geliyor



Say Yapı ve yoo işbirliğiyle Türkiye'de iddialı, prestijli ve haute couture projelere imza atılması hedefleniyor. Söz konusu ortaklığın ilk projesi yooistanbul 2009'un son çeyreğinde start alacak. Say Yapı ve yoo ortaklığı, Türkiye'de 2015 yılına kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da 5 farklı projeyle 1,5 milyar Dolar yatırım gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit konu ile ilgili olarak, gayrimenkul sektöründe bir dünya devi ile işbirliği yapmaktan dolayı duyduğu heyecanı dile getirirken yooistanbul projesi ile Türkiye için ilk sayılabilecek nitelikte, dünya çapında iddiaya sahip ve uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını ülkemize çekecek bir projeye adım attıklarını belirtti.
250 milyon Dolar yatırımla gerçekleştirilecek yooistanbul projesi modern yaşam alanlarına yeni yaklaşımlar getiren bir efsane olarak kabul edilen Philippe Starck imzası taşıyarak farkını ortaya koyacak. İstanbul Ulus'ta 22 bin metrekare üzerinde inşa edilecek yooistanbul projesinin, 2010 Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. Projenin öngörülen metrekare birim fiyatı, 10 ila 12 bin dolar arasında olacak.
Ekonomist

Yooİstanbul'u Philippe Starck tasarlayacak


Geri Dön