06 / 05 / 2024

Yooistanbul'un yaratıcısı Philippe Starck İstanbul'a geliyor!

Yooistanbul'un yaratıcısı Philippe Starck İstanbul'a geliyor!

Dünyanın efsane tasarımcısı Philippe Starck’ın 250 milyon dolarlık yooistanbul projesi 30 Eylül Perşembe akşamı Suada’da muhteşem bir parti ile görücüye çıkıyor



Cemiyet hayatının seçkin isimleri 30 Eylül’de “Chicago” müzikalini yooistanbul projesinin tanıtım partisinde herkesten önce izleyecek….

Yooistanbul projesinin yaratıcısı Dünyanın efsane tasarımcısı Philippe Starck 30 Eylül’de İstanbul’da…

Dünyanın efsane tasarımcısı Philippe Starck’ın 250 milyon dolarlık Yooistanbul projesi 30 Eylül Perşembe akşamı Suada’da muhteşem bir parti ile görücüye çıkıyor.

Gece, Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit’in evsahipliğinde yooistanbul projesinin yaratıcısı, dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck ve yoo Yönetim Kurulu Başkanı John Hitchcox’un katılımlarıyla gerçekleşecek. Siyaset ve cemiyet hayatından seçkin isimlerin katılacağı gecede davetliler üstünde uzun süredir çalışılan ve sır gibi saklanan projenin tüm detayları ile tanışacak.

Tanıtım partisinde tüm zamanların en çok izlenen müzikali “Chicago” sahne alacak ve geceye katılan misafirler müzikali   Philippe Starck’la beraber herkesten önce  izleyecekler. 

Say Yapı ve Yoo hakkında
Say Yapı, 2005 yılında DIGICOM Elektronik Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit tarafından kuruldu. Say Yapı şu ana kadar 90 seçkin villadan oluşan Starlife Silivri ve 74 konuttan oluşan Starlife Göktürk projeleri ile inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde başarılı projelere imza atmıştır. Dünyanın büyük kentlerinde yerleşim geliştirme projelerinin kalitesini artıran ve bu projelere değer katan bir marka, tasarım ve yatırım emlak şirketi olan yoo, 1999 yılında dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck’ın deneyimi ve emlak sektörünün Miuccia Prada’sı John Hitchcox’un vizyonunun birleşmesi ile doğdu.
 


Geri Dön