01 / 05 / 2024

Yörsan, Edremit Akçay'da şube açtı!

Yörsan, Edremit Akçay'da şube açtı!

Susurluk'ta gördüğü ilgiyle geniş tüketici kitlesine ulaşan Yörsan, Edremit Akçay'daki yeni şubesiyle sahillerdeki tatilciyle buluştu



Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde hizmete giren Yörsan, deniz kıyısına kurduğu yeni tesisiyle tatilcilerle de buluştu. Yörsan'ın faaliyetlerine ilk olarak 1960 yılında başladığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Yörük, ikinci fastfood şubesini Akçay'da açtıklarını belirterek, "Bugün 150 bin metrekare üzerine 75 bin metrekare kapalı alanda kurulu fabrikamızda üretim yapıyoruz. 450 çeşidin üzerinde süt ürünümüz, ülkemiz ve dünya pazarında satılıyor" diye konuştu.

Yörsan Muhasebe Müdürü Öner Ayyıldız ise şunları söyledi: "Yörsan ürün gamı yüzde 100 doğal ürünlerden oluşuyor. Yörsan'ın bütün süt ürünleri, pastörize sütle üretiliyor. Yörsan, Türkiye'deki peynir üreticileri arasında üründe en çok, pazarda ise en geniş pazar payına sahip olma özelliği taşıyor. 90 bin üreticiden süt alıyoruz. Günde yaklaşık 900 ton süt işliyoruz. Binlerce kişiye istihdam sağlamanın gururu ile ABD ve uzakdoğu ülkelerine kadar ihracat yapıyoruz."

Ayyıldız, Yörsan'ın ürünlerini fabrikadan halka aracısız sunduğunu, Susurluk'taki işletmenin kalite yarışmalarında her yıl ilk beş arasında yer aldığını söyledi. Ayyıldız, "Akçay Yörsan Fastfood'u kurarken buraya gelen herkesin bir nedeni olsun diye düşündük. Çok kısa bir sürede, çok güzel bir tesisi hizmete açtık" dedi.
YeniAsır/Emrah Erdoğan


Geri Dön