27 / 04 / 2024

Yorum İstanbul Evleri satış ofisi bayramda da açık!

Yorum İstanbul Evleri satış ofisi bayramda da açık!

Yorum İstanbul Evleri"nin Bayrampaşa"daki inşaat alanında bulunan satış ofisi 9 günlük bayram tatili boyunca bayramın ilk günü hariç her gün 09.00 “ 18.00 saatleri arasında konut almak isteyenler için açık olacak...



Yorum İnşaat ile Turkmall Ortak Girişimi"nin gerçekleştireceği 10 bin konutluk projelerden ilki olan Yorum İstanbul Evleri"nin Bayrampaşa"daki inşaat alanında bulunan satış ofisi 9 günlük bayram tatili boyunca bayramın ilk günü hariç her gün 09.00 “ 18.00 saatleri arasında konut almak isteyenler için açık olacak.

Arazi büyüklüğü 21 bin 182 metrekare. Satılabilir alanı 51 bin 962 metrekare olan Yorum İstanbul"da 16 bin 500 metrekare yeşil alan bulunuyor. Bayrampaşa"da Forum İstanbul"un hemen yanı başında yer alan proje 558 daireden oluşuyor. 18 ay gibi bir sürede bitirilmesi planlanan projede, 1+1"den 3+1"e, 62 m2"den 143 m2"ye, bahçe katından 3+1 dubleks ve teraslı dairenin yer aldığı çok geniş seçenekler sunuluyor.

Her ayrıntısı kaliteyle işlenmiş ve maksimum verimlilikle tasarlanmış Yorum İstanbul"da, estetik kadar güvenlik de en üst seviyede tutulmuş. Fore kazık üzerine radye temel sisteminin kullanıldığı inşaat teknolojisi depreme karşı güvenlik sağlarken, kapalı devre kamera sistemi, her dairede görüntülü intercom sistemi, 24 saat profesyonel güvenlik ekibi, kapalı alanlarda gaz ve duman sensörleri gibi en ince detaylar düşünülmüş.

İstanbul"un en çok prim yapan bölgesi: Bayrampaşa: Son dönemde emlak yatırımcılarının gözdesi ve İstanbul"un en çok prim yapan bölgesi olan Bayrampaşa"da yer alan Yorum İstanbul Evleri, yapı kalitesi, merkezi konumu, optimum mimarisi, avantajlı olanakları ve ulaşım kolaylığıyla şimdiden konut alacak olanlara karlı ve akıllı bir yatırım olanakları sunuyor.

İstanbul"un tam merkezi: Yorum İstanbul Evleri, tam şehrin merkezinde yer alıyor. İki dakikalık mesafede bulunan metro istasyonu ile TEM ve E5 bağlantı yollarının sağladığı kolay ulaşım avantajlarının yanı sıra, İstanbul"un en can alıcı noktaları olan, Atatürk Havalimanına 9 km., Yenikapı İskelesine 7 km., FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadına 11 km., Taksim"e 8 km. ve Eminönü"ne 7 km. mesafede bulunuyor.

Sağlıklı, zinde ve enerjik: Yorum İstanbul Evleri"nde yaşarken açık ve kapalı yüzme havuzunun keyfini çıkarabilir, fitness salonunda ter atabilir ya da arkadaşınız ile keyifli bir tenis karşılaşması yapabilirsiniz. Dilerseniz cafe bistroda dostlarınızla keyifli sohbetler yapabilir ya da çocuklarınızla oyun alanlarında neşeli zamanlar geçirebilirsiniz.

Her aile için 15 fidan: Yeşilin her geçen gün azaldığı dünyamızda yeni yeşil alanlar yaratma sorumluluğunu üstlenerek binlerce ağaçla doğaya yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Yorum İstanbul, konut alacak olan her aile için Kemerburgaz"daki 9 bin ağaçlık Yorum İstanbul Ormanı"nda 15 fidan dikiyor.  

Avrupa"nın en büyük alışveriş merkezine komşu olmak: Yorum İstanbul Evleri"nin diğer bir farkı ise Avrupa"nın en büyük akvaryumu, cafe ve restoranlar, buz müzesi, çocuk eğlence alanları ile yüzlerce markanın bulunduğu mağazalara ve sinema salonlarına kadar pek çok seçenekleri içinde barındıran Forum İstanbul"un tam karşısında yer alması.  

www.yoruminsaat.com.tr

http://yorumistanbul.com/

444 8 494

Basında yer alan diğer haberler:

Yorum İstanbul'un ofisi tatil yapmıyor

YORUM İnşaat ile Turkmall Ortak Girişimi'nin gerçekleştireceği 10 bin konutluk projelerden ilki olan Yorum İstanbul Evleri'nin İstanbul Bayrampaşa'daki inşaat alanında bulunan satış ofisi 9 günlük bayram tatili boyunca bayramın ilk günü hariç her gün 09.00-18.00 saatleri arasında konut almak isteyenler için açık olacak. Bayrampaşa'da Forum İstanbul'un hemen yanı başında yer alan proje 558 daireden oluşuyor.
Akşam


Geri Dön