04 / 05 / 2024

Yorum İstanbul satış ofisi!

Yorum İstanbul satış ofisi!

Firma: Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı

Proje: Yorum İstanbul

Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı ile hayata geçirlen ve Bayrampaşa'da inşa edilen Yorum İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi proje alanında bulunuyor...



İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da konumlandırılan ve Yorum İnşaat ile Turkmall ortaklığı tarafından yükselen Yorum İstanbul projesi 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Bayrampaşa  Yorum İstanbul  projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor. 


Yorum İstanbul satılık daire büyüklükleri şöyle şekilleniyor; Projedeki, 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 bahçe kat daireler 86-119 metrekare, 2 +1 normal daireler  108-119 metrekare, 3 +1 bahçe kat daireler  128 metrekare, 3+1 dubleks daireler 143 metrekare olarak  tasarlanıyor.


Yorum İstanbul Bayrampaşa fiyat!


Yorum İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları 395 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki;  başlangıç gösteriyor.


Yorum İstanbul satış ofisi!


Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı ile hayata geçirilen Yorum İstanbul satış ofisi projenin bulunduğu alanda yer alıyor. Yorum İstanbul projesi Bayrampaşa'da yer alan Forum İstanbul AVM'nin tam karşısında yükseliyor.


Yorum İstanbul Bayrampaşa iletişim!


Kocatepe Mah. Şehir Parkı Cad. Eski Gümrük Alanı, Forum İstanbul AVM Yanı Bayrampaşa/İstanbul 


Bayrampaşa Yorum İstanbul ulaşım bilgileri şöyle şekilleniyor;


Telefon: 444 84 94

Web Adresi: www.yorumistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön