29 / 04 / 2024

Yozgat'ta altyapı çalışmaları hız kazandı!

Yozgat'ta altyapı çalışmaları hız kazandı!

Yozgat merkez ile birlikte Çandır, Sarıkaya, Saraykent, Çekerek ilçe belediyeleri altyapı çalışmalarına hız verdi. Lise Caddesi ve Karayolları bölgesindeki kaldırım, yol yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.



Yozgat Belediyesi kent merkezinde yeni yollar açmak üzere istimlak ve yıkım çalışmalarıyla birlikte Lise Caddesi ve Karayolları bölgesindeki kaldırım, yol yenileme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


Çandır Belediyesi Dr. Mehmet Murat Caddesindeki yolda kilit parke çalışmasını sürdürürken, Büyük Kışla Köprüsü genişletildi, anayoldan sökülen asfalt tali yollara döşenerek toz ve çamurdan kurtarıldı. Çandır'da Park Bahçe çalışmaları, dere ıslahı çalışmaları da devam ediyor. Sarıkaya ilçesinde Hastane yolundaki iyileştirme çalışmaları kısmen tamamlandı. Cumhuriyet Mahallesi'nde Ofis Cami önünden başlayıp, Hastane Caddesi'ne kadar uzanan kesimdeki yol çalışması devam ediyor. Köprücek Mahallesi'nde yaklaşık 3 bin 500 metrekare kilit parke taş yol yapıldı. 


Saraykent ilçesinde Çelikpınar Caddesi'nde kilit parke yol çalışmaları, Gülgibi Mahallesi'nde ise kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Çekerek Belediyesi şehir içerisindeki ana yolda yaptığı iyileştirme çalışmasının ardından asfalt çalışmasını da tamamladı. Mahallelerdeki yol ve altyapıya yönelik yol genişletme, yol kenarı ihata duvarı, yüzey suyu şebeke hatlarıyla ilgili çalışmalara da ağırlık verildi.


Yozgat Gazetesi


Geri Dön