28 / 04 / 2024

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.



Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, büyükşehirlerdeki konut arzının düşmesinin ve yüksek kira rayiçlerinin kente yakın lokasyonlarda prefabrik çelik ev sahibi olma yönelimini artırdığına değindi.

Karmod tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya  vatandaşın prefabrik çelik evleri yüksek kira artışına önemli bir çözüm şeklinde gördüğünü bildirdi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamda hızlı üretimli modeliyle prefabrik evlerin özellikle tercih edildiğine değinen Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya bükşehirlerde yaşanan yüksek konut kira rayiçlerinin kente yakın lokasyonlarda prefabrik çelik ev sahibi olma yönelimini artırdığını kaydetti.

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada son dönemlerde İstanbul ve Antalya’daki satış ofislerine gelen vatandaşların kiralık konut bulma konusunda güçlük yaşadıklarını söylediklerine değinerek, buldukları konutlarında kira bedelinin çok yüksek olduğunu söylediklerini belirtti.

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Yaptığı açıklamada prefabrik çelik evlerin hızlı üretimini bildikleri için soruna pratik çözüm bulma için kendilerine geldiğini söyleyen Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, gelen taleplerde mega kent İstanbul’un Avrupa yakasında Çatalca çevresinde, Anadolu yakasında da Pendik, Tuzla, Gebze köyleriyle beraber Kuzey Marmara otoyolunun çevrelediği alanlarda prefabrik ev yaptırmak istediklerini dile getirdi.

Mehmet Çankaya açıklamasında tatilcilerin gözdesi Antalya’da ise Aksu, Konyaaltı ve Döşemealtı ilçelerinin şehre yakın mahalleleriyle Serik ve Korkuteli'nin prefabrik çelik ev yaptırmak isteyenlerin yoğunlaştığı bölgeler olduğunu söyledi.

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya açıklamasında kendilerine gelen taleplerde 2 oda 1 salon konutlara ilginin yoğunlaştığını kaydederek, çoğunlukla taleplerin kira sorununa çözümde yoğunlaşırken bazı müşterilerin de yine kente yakın bir yerde depreme güvenli ikinci bir evim olsun düşüncesiyle de prefabrik ev yaptırdığını söyledi.

Taleplerin her ikisinde de 2 oda 1 salon modelin öne çıktığını kaydeden Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya 64 metrekare ve 82 metrekare alternatiflerin en çok satın alınanlar arasında olduğunu kaydetti. 

Mehmet Çankaya açıklamasında 3 oda 1 salon konutta da 100 metrekare evlerin ilgi gördüğünü dile getirdi.

Açıklamasında uzman ekipleriyle ortalama 3 gün içerisinde kurulumunu tamamladıklarına değinen Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, bu süreye elektrik ve su tesisat uygulamalarının da dahil olduunu söyleyedi.

Mehmet Çankaya ayrıca ön planlama yaparak müşterilerin 20 ila 30 gün içerisinde yeni prefabrik evlerine sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

1+1 çelik ev 450 bin TL, 2+1, 490 bin TL! Çelik ev nedir, 155 metrekare evler ne kadar?

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!


Geri Dön