05 / 05 / 2024

Yüksekova Yeşildere'de yol çalışmaları devam ediyor!

Yüksekova Yeşildere'de yol çalışmaları devam ediyor!

Yüksekova belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yol genişletme çalışmalarına Yeşildere Mahallesi 2. Yeşildere caddesinde devam ediyor. İmar komisyon üyeleri yol genişletme çalışmaları yerinde takip etti..




Yüksekova belediyesi yol genişletme çalışmalarına Yeşildere mahallesinde devam ediyor. Yüksekova belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yol genişletme çalışmalarına Yeşildere Mahallesi 2. Yeşildere caddesinde devam ediyor. Yeşildere caddesi ile 206 nolu sokağın ( Atatürk İlköğretim Okulu yolu ) bağlantısını sağlayan 2. Yeşildere Caddesinde devam eden genişletme çalışmalarında yol arsasında kalan onlarca yapı iş makineleri yardımıyla kaldırıldı. 


Yol genişletme çalışmalarını yerinde takip eden İmar komisyonu üyeleri adına açıklamada bulunan A Kerim Akdoğan, daha önce 10 metre olan 2. Yeşildere caddesinin 12 metre genişletilerek kilitli parke taşı ile döşeneceğini belirtti. 


Akdoğan, "Yüksekova belediyesi olarak yeni yol açma, genişletme ve kilitli parke döşeme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediyemiz Güngör, Orman, Dize ve Yeşildere mahallesinde birçok noktada yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Amacımız çalışma programına alınan cadde ve sokakları sonbahardan önce bitirmek ve halkın hizmetine sunmak. Bugün Yeşildere mahallesinde devam eden yol genişletme çalışmalarımız yurttaşlarımızın da desteği ile çok iyi ilerliyor. Genişletme çalışmalarından sonra stabilize ve kumlama çalışmaları yapıldıktan sonra 2. Yeşildere caddesi kilitli parke taşı ile döşenecek" dedi. 



Ova'nın sesi



Geri Dön