19 / 05 / 2024

yüksekova yeşildere yol genişletme çalışmaları

yüksekova yeşildere yol genişletme çalışmaları

Yüksekova belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yol genişletme çalışmalarına Yeşildere Mahallesi 2. Yeşildere caddesinde devam ediyor. İmar komisyon üyeleri yol genişletme çalışmaları yerinde takip etti..

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Yüksekova'da terör mağduru aileler evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından terör mağduru aileler için Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşa edilen 3 bin 63 konutun bir kısmı hak sahiplerine teslim edildi.

Yüksekova'da ev inşaatında çökme: 7 yaralı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dilektaşı köyünde bir evin inşaatı beton dökülürken çöktü. Olay sonucunda 7 kişi yaralandı.

Hakkari Yüksekova'daki okullar yeniden inşa ediliyor!

Hakkari Yüksekova'da terör saldırılarında zarar gören okulların yerine yenilerinin yapılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Hakkari Yüksekova TOKİ konutları sahiplerine bu yıl teslim edilecek!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TOKİ tarafından terör mağdurları için yapılan 3 bin 63 dairenin çoğunun bu yıl sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yüksekova'da 24.1 milyon TL'ye 100 iş yeri yaptırılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hakkari Yüksekova 2. Kısım Sanayi Sitesi'ne ait 100 işyeri yapım işini 24 milyon 106 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Antalya Yeşildere'de 25 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan dönüşüm sürecini anlattı.

Antalya Yeşildere'nin imar sorunu çözüldü!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya ret kararı!

Karadeniz yaylaları için bir doğa talanı olan Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya '' kamu yararı taşıdığı'' nedeniyle ret kararı verildi.

Hakkari Yüksekova'da acele kamulaştırma yapılacak!

Yüksekova İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak...

TOKİ Yüksekova Konutları'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari Yüksekova'da incelemelerde bulundu. Kurum, Yüksekova'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.

yüksekova yeşildere yol genişletme çalışmaları Haberi

yüksekova yeşildere yol genişletme çalışmaları


Yüksekova belediyesi yol genişletme çalışmalarına Yeşildere mahallesinde devam ediyor. Yüksekova belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yol genişletme çalışmalarına Yeşildere Mahallesi 2. Yeşildere caddesinde devam ediyor. Yeşildere caddesi ile 206 nolu sokağın ( Atatürk İlköğretim Okulu yolu ) bağlantısını sağlayan 2. Yeşildere Caddesinde devam eden genişletme çalışmalarında yol arsasında kalan onlarca yapı iş makineleri yardımıyla kaldırıldı. 


Yol genişletme çalışmalarını yerinde takip eden İmar komisyonu üyeleri adına açıklamada bulunan A Kerim Akdoğan, daha önce 10 metre olan 2. Yeşildere caddesinin 12 metre genişletilerek kilitli parke taşı ile döşeneceğini belirtti. 


Akdoğan, "Yüksekova belediyesi olarak yeni yol açma, genişletme ve kilitli parke döşeme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediyemiz Güngör, Orman, Dize ve Yeşildere mahallesinde birçok noktada yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Amacımız çalışma programına alınan...