29 / 04 / 2024

Yüksel Evler'de icradan 150 bin TL'ye satılık daire!

Yüksel Evler'de icradan 150 bin TL'ye satılık daire!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü; Bodrum, Bitez Yüksel Evler'de yer alan daireyi satıyor. 150 bin TL'lik dairenin ihalesi 7 Mart'ta yapılacak...  



Verilen ilan şu şekilde;

Tapu Kaydı : Muğla ili. Bodrum, Bitez köyü, Balcılar mevkii, 12b ada. parsel, 2.414.87 m2 yüzölçümlü, iki adet iki katlı betonarme bina ve arsasıtaşınmaz nitelikli, zemin kat, bağımsı/ bolüm no 2. 1/8 arsa pay paydaki, mesken bağımsız bölüm nitelikli, borçlulara ait taşınmaz.

Hali Hazır Durumu:
Taşınmaz Bitez Belediyesi sınırları içerisindedir. Bağımsız bölümlere düşen arsa payı 2414,87/8x1=301,86 arsa payı isabet etmektedir. Bu arsa payına göre de 301,86 m.2 x0:2Q~ 60-37 m.2 inşaat hakkı vardır. Bitez koyü Balcılar mevkiinde YÜKSEL EVLERİ olarak bilinen site içerisinde yer almaktadır.

İmar Durumu :
Bitez Belediyesine verilme 10,02.2010 tarih 14.01.98-614 sayılı yazı ekindeki imar durum bilgilerine göre tasaın az i i Om; üicerlt loruma amaçlı imar planında C Yoğunluklu konut alanında kalmaktadır.

Muhammen Bedeli : 150 bin TL.

Satış Saati: 10:50- 11:00 Arası

Salış Şartları :
1- Satış 07 03 2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Bodrum 2. İcra Müdürlüğü odası önündeki koridorda - Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.

2- Artırmaya ıştiıak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'sı nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar katlar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin {*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarım dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile saba olmadıkça paylaştırmadan aç bırakılacaktır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile itelenin teshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri tekili ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden mesul, olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle temtnaı bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, dan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup giden verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve mündereeatsm kabul etmiş sayılacakları,, başkaca bilgi almak isteyenlerin yazılı dosya numarasıyla müdürlüğüırröze başvurmaları ilan olunur.
Dosya No: 2010/702 Esas.


Geri Dön