16 / 05 / 2024

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...



Greek Reporter, rapor için "Küçük işletme sahipleri artan maliyetlere ve diğer ekonomik stres faktörlerine ayak uyduramıyor" yorumunu gündeme taşırken, E-Real Estates de yabancı yatırımcıların Yunanistan’a olan ilgileri ile ilgili değerlendirmede bulundu. 

E-Real Estates konuya ilişkin "Hem yabancı fonlar hem de yerel yatırımcılar, Yunanistan’da oldukça büyük otel mülkleri edindi ve mali yükümlülükleriyle mücadele eden aile işletmelerini satın aldı" yorumunu yaptı. 

Yunanistan da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Yunanistan’da yatırımcıların en çok ilgilerini çeken yerler, Atina ve etrafında yer alan Kifse, Plaka, Votanikos ve Psiri oluyor. 

Raporda yer alan verilere göre; Girit ve Peloponez’de (Mora Yarımadası) otel fiyatları 500 bin Euro ( 13 milyon lira) seviyesinden başlıyor. 

Paros, Santorini, Mikanos, Naksos, Rodos gibi Ege’nin ünlü adalarındaki aile işletmelerinin fiyatları ise 620 bin Euro'dan (16 milyon lira) başlıyor. 

Eğriboz Adası (Evia) ve Halkidiki gibi ülkenin önde gelen turizm merkezlerinde bulunan otellerin başlangıç fiyatları ise 650 bin euro (16.8 milyon lira) olarak açıklandı. 

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

Kurban keseceklere kırmızı kodlu uyarı! Kurallara uymayanlara peş peşe ceza yağacak!

 


Geri Dön