06 / 05 / 2024

Yunusemre TOKİ projesi için düğmeye basıldı!

Yunusemre TOKİ projesi için düğmeye basıldı!

Yunusemre Belediyesi, şehrin konut sıkıntısını çözmek amacıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı, ilk etapta ilçe sınırları içinde 3 bin 450 adet konut yapılması planlanıyor.




Yunusemre Belediyesi, şehrin konut sıkıntısını çözmek amacıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı, ilk etapta ilçe sınırları içinde 3 bin 450 adet konut yapılması planlanıyor. Anket için 13 Ekim Pazartesi giinii çeşitli noktalara masa kurulacak. 

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'niıı girişimleriyle Manisa'ya 2 bin 500 ila 3 bin 450 adet arasında konut yapılacak. Belediye bünyesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne bağlı olarak Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Şubesi kuruldu. 

Bu birim Yunusemre ilçesindeki konut yatırımlarını koordine edecek, sorunları çözecek. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 13 Ekim , r Pazartesi günü  TOKİ  konutlarının yapımıyla ilgili ilk adımı anket t çalışmasıyla alacaklarını söyledi. ^ Yunusemre Belediyesi olarak çeşitli noktalarda anket stantlan kuracaklarını belirten Başkan Çerçi, "Vatandaşlarımıza istedikleri konut tiplerini soracağız. Bu anket çalışması Manisa'daki konut ihtiyacıyla ilgili de bize fikir verecek" diye konuştu. 



Yenigün


Geri Dön