02 / 05 / 2024

Yüreğir Doğankent Mahallesi'ndeki spor tesisi inşaatı devam ediyor!

Yüreğir Doğankent Mahallesi'ndeki spor tesisi inşaatı devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, Doğankent Mahallesinde yapımı süren spor tesisi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Çelikcan, mahallelere yaptıkları spor tesisleri ile gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirdiklerini söyledi.



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Doğankent Mahallesinde yapımı süren spor tesisi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Çelikcan, mahallelere yaptıkları spor tesisleri ile gençlerin ve çocukların boş zamanlarını spor yaparak değerlendirme imkanı bulduğun söyledi.

Doğankent Mahallesi’ne yapılacak olan spor tesisi hakkında açıklamada bulunan Başkan Çelikcan, "Doğankent Mahallesine yapılacak olan futbol sahası 90x60 ebadında olurken, basketbol sahası ise 28x15 olacak. Futbol sahasının zemini suni çim yapılacak. Soyunma odaları, tuvalet ve duş yerleri olan idari bina vatandaşların hizmetinde olacak. Spor tesisinin çevresinde yapılacak peyjaz çalışması ile spor sahası ve yeşil alan bir bütünlük kazanacak. Bunun yanı sıra sahaların kenarına 100 kişilik tribün yapılacak" dedi.


"GENÇLERİMİZ BOŞ ZAMANLARINI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİREBİLECEKLERDİR"

Beraberinde muhtarlar, vatandaşlar ve meclis üyeleri ile birlikte inşaat alanını inceleyen Başkan Çelikcan, "Yeni spor alanları oluşturarak genlerimizin boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. PTT Evleri, Levent ve Sarıçam Mahallelerimize zemini suni çim olan halı saha yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Doğankent Mahallemize yapacağımız saha ile gençlerimiz ve çocuklarımız spor yapma imkanına kavuşuyorlar. Bundan sonra amatör liglerde de mücadele edebileceklerdir. Diğer mahallelerimizde yeni spor tesisleri yapma çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.


DOĞANKENT AMATÖR LİGLERDE MÜCADELE EDEBİLECEK

Doğankent Mahalle Muhtarları ve Doğankent Spor Kulübü başkanı yaptıkları açıklamada Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür ettiler. Doğankent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Alagöz, Doğankent’inde artık amatör liglerde mücadele edecek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek "Daha önce spor sahamız olmadığı için amatör liglerde mücadele edemiyorduk. Sahamızın tamamlanmasıyla birlikte artık amatör liglerde de mücadele edebileceğiz. Bunun için gençlerimiz adına Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan’a teşekkür ediyoruz" diyerek gençlerin boş zamanlarını daha iyi geçirebileceğini belirtti.



Hürriyet 


Geri Dön