29 / 04 / 2024

Yürüyerek para kazanabileceğiniz 3 uygulama!

Yürüyerek para kazanabileceğiniz 3 uygulama!

Sadece yürüyerek para kazanabilirsiniz! Bunları yapmak için sadece istediğiniz uygulamayı indirip yürüyün! İşte ayrıntılar...



Yürüyerek para kazanmak internet fenomeni gibi görünen reklamlardan birini andırıyor. Ama kesinlikle yürüyerek para kazanmaktan daha fazlası var. Son zamanlarda en popüler çevrimiçi para kazanma yöntemlerinden biri olarak ortaya çıkan bu fikri baz alan uygulamalardan bazılarını bir araya getirdik.

Adım adım para kazanmanızı sağlayan birçok uygulamadan bir veya birkaçını akıllı cep telefonunuzua indirmek dışında  ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Peki, yürüyerek para kazanabileceğiniz uygulamalar hangileri? İşte ayrıntılar...

 Yürüyerek para kazanabileceğiniz 3 uygulama!

1. SweatCoin

Yürüyen para kazanmanın ilk temsilcisidir. Bu, endüstrinin genel olarak gelişmesini sağlayan ana uygulamadır. Platformun Android ve IOS marketlerdeki uygulamasını indirdikten sonra tek yapmanız gereken basit bir kayıt formu doldurmak. Bir uygulamaya izin verdiğinizde, gerçekleştirdiği her adım uygulama tarafından sayılır. Gün sonunda uygulamaya giriş yaptığınızda adımlarınızı SweatCoin isimli bir kripto para birimine dönüştürebilirsiniz.

Ortalama olarak, sistem size her 1.000 adım için 1 SweatCoin verecektir. Swetcoin'in değerini öğrenmek istiyorsanız, şu anda piyasada ortalama 0,000009421 dolardan işlem görüyor. Bu nedenle, kazanma potansiyeli çok düşüktür. Ancak, günde yalnızca bir kez uygulamaya girmeniz gerekir. Uygulamaya ek olarak reklam izleyerek para kazanma imkanı da bulunmaktadır. Bu yöntem ek gelir için de kullanılabilir.


Geri Dön