14 / 05 / 2024

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.



Bahçeşehir’in yeni ticaret merkezi olacak

Yine verilen detaylara göre, bölgede ticaretin yeni merkezi olacak 37 dükkan ve mağaza, 30 Ekim Pazar günü açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak. Ulaşım kolaylığının dışında sosyal aktivite merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken Yuvam Bahçeşehir Evleri; Bahçeşehir Gölet, Esenkent Bahçeşehir Yolu ve Pazartürk Caddesi’nin kesişiminde hayata geçiriliyor. 

Başakşehir’in en değerli lokasyonlarından biri olan Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri, 9 blokta 752 konuttan meydana geliyor. 40a det ticari ünitenin bulunacağı Yuvam Bahçeşehir muhteşem göl manzarasının yanı sıra 5 bin metrekare büyüklüğündeki doğal koru alanıyla da dikkat çekiyor.

Yine aktarılan detaylara göre, rekor sayıda başvurunun gerçekleştirildiği sosyal konut projesinde hak sahipleri kura ile belirlenmiş, başvuru yapan 18 şehit ailesi ve gaziye kurasız hak sahibi olma imkanı sağlandı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre,  projenin iki yılda tamamlanması planlanıyor. 
 

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Yuvam Bahçeşehir fiyatları!


Geri Dön