29 / 04 / 2024

Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olun!

Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olun!

Kent Konut, yeni ve dev projelere ısınıyor. Tamamlanan ve yeni başlayacak olan projelerden ise hak sahibi olunabiliyor. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabileceğiniz projeler bulunuyor.




Yuvacık Doğa Evleri 

Projede 2+1 ve 3 + 1 daireler bulunuyor. Proje; 6 Blok - 154 daireden oluşuyor. Fiyatlar; 70,bin liradan başlıyor.  Kişiler o anda mevcut konumda olan dairelerden seçebiliyor. 


İzmit Tuana 2. Etap 

İzmit Bağçeşme'de yapılacak olan kalitesi ve mimarisiyle yine adından çokça söz ettiren projede 2+1 ve 3 +1 daireler bulunuyor. Proje; 5 Blok - 445 daireden oluşuyor. Fiyatlar; 163 bin liradan başlıyor. Kişiler o anda mevcut konumda olan dairelerden seçebiliyor. 


Derince Çınarlıkent Konutları

Projede 1+1, 2+1, 3 + 1daireler bulunuyor. Proje; ' 23 Blok - 562 daireden oluşuyor. Fiyat1ar; 58 bin liradan başlıyor. Daireler noter huzurunda çekilecek ve kurayla belirlenecek. 


İzmit Tuana 1. Etap İzmit Bağçeşme'de yapımı devam eden Tuana 1. Etap, modern mimarisi ve sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor. 9 blok 663 konut için Kocaeli'ye yeni, farklı bir proje özelliği ve peyzajıyla dikkat çeken Tuııa Evleri, 50 metrekare ile 334 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2 + 1, 3+1, 3 + 1 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks dairelerden oluşuyor. Fiyatlar: 95 bin liradan başlıyor. Kişiler o anda mevcut konumda olan dairelerden seçebiliyor. 


Kent Konut, yeni ve dev projelere ısınıyor. Tamamlanan ve yeni başlayacak olan projelerden ise halen hak sahibi olunabiliyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden Kent Konut, yeni projelerle lıalkın karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Sık sık düzenlediği kampanyalarla da dikkat çeken Kent Konut, Yuvacık Doğa Evleri, Ayışığı ve Çınarlıkent Konutları'ndan ev sahibi olmak isteyenlere inanılmaz bir fırsat sunuyor. 

Kent Konut, yüzde 25'lik peşinatın sadece yüzde Tini hemen almak kaydıyla geri kalanını ev tesliminde tahsis ediyor. 


YENİ YAŞAM ALANLARI 

Kent Konut düzenli kentleşmeyi sağlamak, çarpık kentleşmenin önüne geçmek, çağdaş bir kentsel dönüşüm yapmak, artan nüfusun getirdiği sosyal donatı eksikliğini gidermek, konut, sanayi ve ticaret alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla projeler üretmeye devam ediyor. Bu amaçla Kocaeli halkı için planlı, alt yapısı tamamlanmış, yeşil alanlar ve sosyal donatılarla zenginleştirilmiş yaşam alanları üretiyor. 


ENGELLİLER İÇİN DE 

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak alt gelir gruplarına yönelik çalışmalarıyla da dikkat çeken Kent Konut. İzmit Kent 5. Etap'ı bitirmek üzere. Projede 8 blok ve 494 daire bulunuyor. 

Kent Konut, daireleri eksiksiz teslim etmek için son kontrolleri hak sahipleriyle birlikte yapıyor. Ayrıca, alt gelir grubuna uygun taksit imkânı sağlayan projelerinde engelliler için de kontenjan ayırarak onların ev sahibi olmasını sağlıyor. 


Ayışığı Evleri Yıldız Konutları Yapımı tamamlanan Yıldız Konutları projesinde ise satışı devam eden iş yerlerinin fiyatları da 223 bin liradan başlıyor. 


Bizim Kocaeli 


Geri Dön