30 / 04 / 2024

Yüzde 100 elektrikli Jeep Avenger Türkiye'de! 150 araç 15 dakika içinde satıldı!

Yüzde 100 elektrikli Jeep Avenger Türkiye'de! 150 araç 15 dakika içinde satıldı!

Jeep, "Avrupa'da Yılın Otomobili" seçilen Avenger'ı Türkiye'de ön satışa çıkardı. İşte detaylar...



Jeep, "Avrupa'da Yılın Otomobili" ödülüne layık görülen tamamen elektrikli modeli Avenger'ı Türkiye pazarında ön satışa sundu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Avenger'ın Türkiye'deki ön satışına online.jeep.com.tr üzerinden başlandığı belirtildi ve satışa sunulan ilk 150 aracın sadece 15 dakika içinde tükendiği ifade edildi. Ön satış işlemi ekim ayının sonuna kadar devam edecek.

Avenger, Jeep'in 2030 vizyonuna öncülük eden tamamen elektrikli bir model olarak dikkat çekiyor ve aynı zamanda markanın sıfır emisyonlu SUV araçları sunma stratejisinin bir parçasını oluşturuyor. Bu model, ikonik Jeep tasarımını kompakt boyutlarda sunarken, çağdaş bir görünüm, işlevsellik ve ileri teknoloji özelliklerini bir araya getiriyor.

"Yılın Otomobili 2023" ödülünü kazanan Avenger, kasım ayında Türkiye yollarına çıkacak. Avenger, online.jeep.com.tr üzerinden sipariş veren müşterilere özel bir Avenger motor kaputu kaplaması (sticker) hediye ediyor. Ayrıca bu aracı satın alan herkes, 20 bin TL değerinde şarj imkanı sunan EŞARJ enerji kartından faydalanacak.

Jeep Avenger, Stellantis'in yeni nesil güç aktarma sistemi ile donatılmış olup, WLTP döngüsünde 400 kilometre, şehir içinde ise 550 kilometreye kadar menzil sunuyor. 115 kW (156 beygir) güç üreten elektrik motoru ve yeni 54 kWh bataryasıyla donatılan Avenger, hızlı şarj noktalarında 3 dakikada 30 kilometre menzil sağlayabiliyor. Bataryaların yüzde 20'den yüzde 80'e şarj edilmesi ise sadece 24 dakika sürüyor. Tüm bu özellikler, sıfır emisyonlu bir alternatif araç arayanlar için cazip bir seçenek sunuyor.

Avenger, altı farklı sürüş modu, yüksek güç ve tork seviyeleri, üstün sürüş özellikleri, Selec-Terrain ve Eğim İniş Kontrolü gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Ayrıca bu model, Jeep'in ilk önden çekişli aracı olarak, önemli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Avenger'ın en üst donanım seviyesi olan "Summit" versiyonu, gelişmiş sürücü destek sistemleri, 18 inç alaşım jantlar, tam LED aydınlatma, 360 derece Ön-Arka Koruma Plakaları, otonom sürüş destekleri ve elektrikli bagaj kapağı gibi özelliklerle dolu. Bu donanım seviyesi, güvenlik, konfor ve işlevselliği bir arada sunuyor. Jeep Avenger, sınıfında elektrikli bagaj kapağı standart olarak sunan tek araç olma özelliği taşıyor.

JEEP AVENGER TÜRKİYE SATIŞ FİYATI:
 

MODELÇEKIŞDONANIMŞANZIMAN TIPIYAKIT TIPITAVSIYE EDILEN ANAHTAR TESLIM FIYATI
Jeep Avenger 115KW Summit4x2Summit Elektrik1.563.750TL



Ayrıntılı bilgi için: https://www.jeep.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ekim 2023 tarihinde saat 18:35'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.94 Türk Lirası, Euro 29.65 Türk Lirası, altının gramı ise 1.782 Türk Lirası değerindedir.

Mercedes V Serisi'nde dikkat çeken fiyatlar: İşte Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

Citroen Jumpy'de kaçırılmayacak fiyatlar: İşte Ekim 2023 fiyat listesi

Audi Q7 fiyatları görenleri şoke etti: Ekim 2023 fiyat listesi şaşırttı

 


Geri Dön