29 / 04 / 2024

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

Aşırı tüketimden uzak modelleri, çevre dostu ve fiyat politikası felsefesiyle tüketiciler için akıllı bir seçenek olan Dacia, bu yaklaşımını Otomobilsiz Kent Günü'ne de taşıyarak ezber bozuyor. Dacia, düzenlediği etkinlikte yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'de satılacağı tarihi açıkladı.



Geçen hafta global çapta yeni marka manifestosunu açıklayan ve modernlik kavramına yeni bir bakış açısı sunan Dacia, özgürlüğe düşkün ve gereğinden fazla tüketimden uzak duran kullanıcılara yönelik bir otomobil vizyonunu ortaya koymaya başlıyor. 

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring in Türkiye ye geleceği tarih açıklandı!

Günümüz otomotiv sektöründe aşırıya kaçan, belki de çoğu zaman kullanılmayan ekipman ve özelliklerle donatılan araçlardan değişik olarak Dacia, modellerinde özgüvenli duruşuyla tüketicilere gerçekten ihtiyaç duyacaklarını sunarak geri kalan enerjileriyle onları yeni deneyimler keşfetmeleri amacıyla maceraya yönlendiriyor.  

Dacia, yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'ın Türkiye'de satışa sunulacağı tarihi açıkladı. Peki Dacia Spring türkiye'ye ne zaman gelecek?


Geri Dön