15 / 05 / 2024

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

Aşırı tüketimden uzak modelleri, çevre dostu ve fiyat politikası felsefesiyle tüketiciler için akıllı bir seçenek olan Dacia, bu yaklaşımını Otomobilsiz Kent Günü'ne de taşıyarak ezber bozuyor. Dacia, düzenlediği etkinlikte yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'de satılacağı tarihi açıkladı.



Şehir hayatı ile çevreye karşı olan sorumlu yaklaşımını modellerine yansıtan Dacia, araçlarında geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanımını önceliklendiriyor. İhtiyaç duyulandan çok teknolojiyi veya kozmetik özellikleri araca eklememek, ağırlık tasarrufu sağlıyor. Böylece yakıt tasarrufu elde ediliyor. Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring ise markanın çevre dostu yaklaşımını taçlandırıyor. En ekonomik elektrikli otomobil olma iddiası taşıyan model, 2023’ün ilk yarısında Türkiye’de satışa çıkarılacak.

Dacia’nın elektrikli mobiliteyi herkes ve her tür kullanım için erişilebilir hale getirdiği Yeni Spring, Fransa’da devlet teşvikli 12.403 Euro’dan başlayan fiyatlarla 20 Mart’tan itibaren ön siparişe çıkarıldı.

SUV görünümüne sahip yüzde 100 elektrikli bir otomobil olan Yeni Dacia Spring, WLPT verileriyle 230 km’lik (şehir içi 305 km) menziliyle çoğu şehir içi ve şehirler arası sürüş ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Dacia, öte yandan yeni marka kimliğini açıkladığı etkinlikte sergilediği MANIFESTO konseptiyle  sağlam, çekici, uygun fiyatlı ve çevre açısından verimli bir otomobil için benzersiz vizyonunu da yeniden ortaya koyuyor. MANIFESTO konsept modeli, Dacia'nın gelecekteki modellerinde kullanılacak olan yenilikçi çözümlerin uygulandığı, doğayla bağlantılı ve çevre dostu bir araç olma özelliği taşıyor.

Otomobil severlerin yüzünü güldürecek fırsat! İşte Dacia Duster’ın 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

DACIA’da Eylül Fırsatları! Ödemeyi 2023'e ertele üstelik 1500 TL yakıt kazan. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomobil severlerin yüzünü güldürecek fiyatlar! Dacia Duster ucuzladı mı? Dacia Duster’ın 14 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön