01 / 05 / 2024

Yves Rocher 100. Mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı!

Yves Rocher 100. Mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı!

2010 yılında yüzde 100 Fransa sermayesiyle Türkiye pazarına giren ve Türkiye pazarında etkin bitkisel kozmetik ürünleriyle farklılaşan Yves Rocher 100. Mağazasını geçtiğimiz hafta sonu Mall Of İstanbul’da açtı.



2010 yılında yüzde 100 Fransa sermayesiyle Türkiye pazarına giren Yves Rocher geçen 4 yıl içerisinde 100 mağaza ile Türkiye’nin 1 numaralı mono marka kozmetik mağaza zinciri olmayı başardı.

 

 Yves Rocher Genel Müdür Elif Berker bu başarıyı çok yüksek kalitedeki ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciye buluşturmalarına bağlıyor. Elif Berker, “Ürünlerde kullanılan bitkilerin organik tarım sahalarında yetiştirilmesinden, laboratuvar araştırmalarına, üretim ve dağıtıma  kadar tüm sürecin hiçbir aracı olmadan markanın kendi kontrolünde olması, en yüksek kaliteyi tüketiciye en iyi fiyatlarla ulaştırmanın sırrı” diyor.  Bu doğru denkleme Türk tüketicisinin cevabı da çok olumlu oldu.  4 yıl gibi kısa bir sürede markamızı 29 ile yayarak 100 satış noktasına ulaştık. Mall Of İstanbul ile 100. Mağazamızı açmaktan gurur duyuyoruz. Hedefimiz kozmetik perakendesindeki bu liderliği sürdürerek 2 yıl içerisinde 150 noktaya ulaşmak.

 

55 yıllık botanik uzmanlığını yoğun laboratuvar araştırmalarıyla birleştiren marka, özellikle yüksek oranda bitkisel içeriğe ve yoğun etkinliğe sahip cilt bakım ürünleriyle öne çıkıyor. Türkiye’de hızla gelişimini sürdüren Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları, dünya genelinde 88 ülkede 4000’den fazla satış noktası ile varlık gösteriyor. Yves Rocher anavatanı Fransa’da ise cilt bakımı, parfüm ve makyaj pazarlarının 1 numaralı markası.



Geri Dön