03 / 05 / 2024

Zaka İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zaka İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zaka İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bünyamin Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.



Zaka İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bünyamin Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Zaka İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü konut bina alım satımı,yapımı ve komisyonculuğu işleriyle iştigal edebilir. 2-Şirket konusu ile ilgili danışmanlık yapabilir,seminerler düzenleyebilir eğitim verebilir proje hizmetleri ile iştigal edebilir. 3-Şirket her türlü inşaat yapı dekorasyon nalburiye malzemeleri alım satımı ithali ihracı işleri ile prefabrik elemanları için her türlü malzemelerin alım satımı ithalatını ve ihracatını yapabilir. 4-İnşaat müteahhitliği ve alt müteahhitlik yapmak kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak ve bu konu ile ilgili ihalelere katılmak ve taahhütlerde bulunmak. 5-Her türlü yol okul köprü hastane otel pansiyon yapım işleriyle iştigal edebilir. 6-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut site toplu konut fabrika köprü yol liman hava limanı santral baraj enerji üretim tesisleri,her türlü yapı birimi dekorasyonu şehircilik ile ilgili alt yapı tesisleri inşa eder ettirebilir. 7-Yurt içinde ve yurt dışında alt ve üst yapı tesislerin inşaatlarını üstlenebilir yapımı için taahhütlerde bulunabilir her türlü ihalelere girebilir. 8-Şirket her türlü yapıların iç ve dış dekorasyonlarını yapabilir veya yaptırabilir. 9-Şirket piyasanın ihtiyaç duyacağı her türlü malzemenin alımı satımı ithali ve ihracatını yapabilir.



Geri Dön