01 / 05 / 2024

Zamlar iptal edilmişti! Akaryakıt fiyatlarına dev artış

Zamlar iptal edilmişti! Akaryakıt fiyatlarına dev artış

Yurt dışı petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve dolar kurundaki yukarı yönlü hareket pompaya yansıyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre geçtiğimiz günlerde iptal edilen benzin zammı bu gece yarısında itibaren geçerli hale geldi.



ABD Başkanı Joe Biden’ın 'Amerikan halkı için iyi bir haber' diyerek duyurduğu borç tavan limiti anlaşması tüm dünyada emtia fiyatlarını ve borsaları etkiliyor. Petrol fiyatları da bir süredir ABD ekonomisindeki gelişmelerle yukarı yönlü olarak devam etti. Yurt içinde döviz kurlarındaki hareketlilik de akaryakıt fiyatlarını etkiledi. Cumartesi günü iptal edilen akaryakıt zammı bugün geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön