30 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına rekor zam kapıda! Benzin ay sonunda 28 TL mi olacak?

Akaryakıt fiyatlarına rekor zam kapıda! Benzin ay sonunda 28 TL mi olacak?

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar gündemden düşmüyor. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik EPGİS tarafından duyuruluyor. 10 Mart'ta pompa fiyatlarına yansıtılacak olan benzin ve motorin zammı iptal edildi. Peki, akaryakıta yeniden zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...



Benzin ve motorin fiyatlarına arka arkaya gelen zamlar vatandaşları endişelendiriyor. 10 Mart gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 0,79 TL, motorinin litre fiyatına ise 2,25 TL zam yapılacağı açıklanmıştı.  Brent Petrol fiyatlarındaki düşüş ile birlikte yapılacak olan yeni zam iptal edildi.

Bu durum akaryakıt fiyatlarına anında yansıdı. Peki, akaryakıt yeniden zamlanacak mı? Ay sonunda fiyatlar ne olacak? İşte tüm merak edilenler..  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön