Beyaz Eşya

Zamlar onu es geçti: Bu airfryerin fiyatı sadece ve sadece bin 79 TL

Son zamlar vatandaşın cebini yakarken bazı ürünler ise hala uygun fiyatlarıyla alıcılara fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son olarak 2 litre airfryer sadece bin 79 TL'den satılmaya başlandı. İşte detaylar... Özellikle gelen KDV artışı sonrası bu cihazların fiyatları bir kez daha güncellendi

Son dönemin gözde ev aletlerinin başında gelen airfryer fiyatları günden güne yükselmeye devam ediyor. Özellikle gelen KDV artışı sonrası bu cihazların fiyatları bir kez daha güncellendi. Ama hala daha ucuz airfryer modelleri de piyasada bulunabiliyor.

İşte ucuz airfryer arayanlar için bin 79 TL'ye satılan o airfryer modeli ve özellikleri....

Başarılı ev aletleri üreticisi Kiwi, mutfaklarda oldukça popüler hale gelen airfryer cihazlarının ekonomik bir seçeneği olan Kiwi KAF 5515 2 L Airfryer (Yağsız Fritöz) modelini piyasaya sundu. Airfryer cihazları, sağlıklı yemek pişirme yöntemlerinden biri olarak tercih ediliyor ve yağ kullanımını minimize ederek kızartma işlemlerini daha hafif hale getiriyor. Kiwi KAF 5515 2 L Airfryer, uygun fiyatıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Son zamanlarda yaşanan KDV artışı nedeniyle birçok ev aletinin fiyatları yükselirken, Kiwi KAF 5515 2 L Airfryer, kullanıcı dostu bir fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Sadece 1.079 TL'ye sunulan bu airfryer modeli, uygun bütçeli tüketiciler için ideal bir seçenek olabilir.

https://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Temmuz 2023 tarihinde saat 22:36'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.11 Türk Lirası, euro 28.73 Türk Lirası, altının gramı ise 1.640 Türk Lirası değerindedir.

Homend Dustroyer 1242H Kablolu Dikey Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatları güncellendi! İşte yeni fiyat listesi...

Jumbo x Homend Airfryday 2507H Airfryer fiyatında yüzde 25 indirim