03 / 05 / 2024

Zeki Toçoğlu: Hangi tarım arazisi imara açıldı?

Zeki Toçoğlu: Hangi tarım arazisi imara açıldı?

MHP İl Başkanı Bülbül’ün basında yer alan iddialarına sosyal medya hesabından bir kez daha cevap veren Başkan Toçoğlu, Sayın Bülbül'e soruyorum, iddia ettiğiniz gibi 1. ya da 2. sınıf hangi tarım arazisini sanayiye dönüştürdük, dedi...




MHP İl Başkanı Bülbül’ün basında yer alan iddialarına sosyal medya hesabından bir kez daha cevap veren Başkan Toçoğlu, “Sayın Bülbül'e soruyorum, iddia ettiğiniz gibi 1. ya da 2. sınıf hangi tarım arazisini sanayiye dönüştürdük. Buyurun açıklayın. Sayın Bülbül, keşke bu konuda bilgisi olmadan açıklama yapmasaydı” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ün yerel basında yer alan iddialarına bir kez daha sosyal medya hesabından cevap verdi. Başkan Toçoğlu, “MHP İl Başkanı Sayın Bülbül, son 1 yılda birinci sınıf tarım arazilerini sanayiye açtığımızı iddia etmiş, bende nereyi açtık, açıklayın demiştim. Sayın Bülbül, "Bizim 1. sınıf tarım arazisi olarak gördüklerimizi onlar 2. sınıf arazi olarak görüyor" demiş. Şimdi Sayın Bülbül'e soruyorum, iddia ettiğiniz gibi 1. ya da 2. sınıf hangi tarım arazisini sanayiye dönüştürdük. Buyurun açıklayın” ifadelerini kullandı.


Araziler Nasıl Mahvedildi?

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “MHP İl Başkanı Sayın Bülbül'e Sakarya'da tarım arazilerinin imara açıldığı yerlerle ilgili bir ipucu vereyim mi? Sakarya'nın Dernekkırı bölgesinde binlerce dönüm tarım arazisini, kimler, ne zaman mahvetti? Sayın Bülbül 1. sınıf tarım arazilerinin yerlerini daha odalara soracağız diyor. Bu konuda Büyükşehir olarak biz kendisine yardımcı oluruz."


Siyaset Sorumluluk Gerektirir

“Sayın Bülbül, odalara sorup tarım arazileri konusunda bilgi alacağız diyor. Keşke bu konuda bilgisi olmadan açıklama yapmasaydı. Sorumlu siyaset anlayışı gereği bir konu hakkında yeterince bilgi sahibi değilseniz o konu hakkında hüküm belirtmeniz doğru değildir."

Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön