17 / 05 / 2024

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Zeray Grande Anatolia

Zeray Grande Anatolia projesinde ön satışlar 15 Temmuz'da başlıyor. Peki Zeray Grande Anatolia projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...



Zeray Grande Anatolia projesi, Zeray İnşaat imzasıyla Kocaeli Çayırova'da hayata geçiriliyor. Zeray Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu ve projenin sektöre yeni bir vizyon katacağına dikkat çekti. 

"Özellikle tasarımıyla ses getirecek bu proje bugüne kadar ezberleri bozduğumuz gibi yine çok nitelikli ve çok donanımlı özel bir proje olacak" açıklamasında bulunan Aytül Ayhan, projede ihtişam hissi uyandıran lüks donatı alanlarının, Zeray zarafeti ve mimari çizgisiyle buluşacağını söyledi. 

Ayhan yaptığı açıklamada, projeleri üretirken arsa seçiminden, mimari tasarımına uzanan her süreci dünya mimari ekollerini yakından takip ederek, uluslararası arenada taktir gören, vizyon sahibi tasarımlarla oluşturduklarının altını çizdi. 

Zeray Grande Anatolia projesinde yaklaşık 2 bin 500 adet konu yer alacak. Tek etap şeklinde hayata geçirilecek olan projede, 15 Temmuz itibarıyla ön satış ve proje katılım süreci başlayacak. 

Zeray Grande Anatolia, gerek İstanbul gerek Kocaeli için özellikle orta ve üst düzey segmentin gözdesi olacak bir lokasyonda yükseliyor. Projenin İstanbul'u kuşatan bu eşsiz konumu, hem yaşamak isteyenler için hem de yatırımcılar için cazip bir fırsat yaratıyor. 

Bölgenin yaşam ve yatırım potansiyelini yükseltme mottosuyla ve adeta iki kenti buluşturan konumuyla geniş bir kitleye hitap edecek proje, Zeray İnşaat'ın uzmanlığı ve titiz çalışmasıyla hayata geçiriliyor. 

15. yılında, 47. projesine imza atacak olan Zeray İnşaat, sene sonuna kadar 50'nci projesini hayata geçirmeyi yatırım planları kapsamına aldı. 

Web: http://www.zerayinsaat.com.tr/

Tel: 444 91 41

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!


projeye sor



Geri Dön