03 / 05 / 2024

Zeytinburnu Irmak Garden Plusta 450 bin TL'ye 3+1!

Zeytinburnu Irmak Garden Plusta 450 bin TL'ye 3+1!

Kısa bir süre önce Irmak Group tarafından yapımına başlanan Irmak Garden Plus, Zeytinburnunda yükseliyor. Kasım 2012de teslimlerinin yapılması öngörülen proje, 10 kat yüksekliğe sahip bir blokta 36 adet daireden oluşuyor



Avrupa Yakasının Zeytinburnu semti semtinde hayat bulan Irmak Garden Plusta yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 450 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. 4 oda 1 salon konutların fiyatları ise 700 bin TLden başlıyor.

Irmak Garden Plus için tamamı peşin ödeme yapılabiliyor. Veya firma bünyesinde ödeme planları hazırlanabiliyor. Örneğin; yüzde 50lik tutar peşinat olarak veriliyor. Kalan bakiye ise firma tarafından vadelendirilerek ödeniyor.

Kısa bir süre önce Irmak Group tarafından yapımına başlanan Irmak Garden Plus, Zeytinburnunda yükseliyor. Kasım 2012de teslimlerinin yapılması öngörülen proje, 10 kat yüksekliğe sahip bir blokta 36 adet daireden oluşuyor.

Mimar Ünal Onur tarafından 4 bin 85 metrekare alan üzerinde  tasarlanan Irmak Garden Plus Evlerinin inşaat alanı 2 bin 200 metrekare. Projeyi oluşturan 3+1ler 112 ve 136 metrekare, 4+1ler ise 206 metrekare.

Zeytinburnu Irmak Garden Plusın Özellikleri:

GÜVENLİK: Güvenlik sistemi olarak belli noktalarda renkli ve yüksek çözünürlüklü veya day&night özellikte kameralar kullanılacaktır. Ayrıca önemli noktalar, otopark girişi, çocuk oyun parkı, spor alanları vb. görüntülerinin izlenmesi ve dijital ortamda kayıt altına alınması sağlanacaktır. Dairelerin yatak odalarında gizli çelik kasalar mevcut olacaktır.

YANGIN TESİSATI: Her dairede, mutfak bölümüne ısı ve gaz dedektörü; antreye ise duman dedektörü konulacaktır.

MUTFAK: Her mutfakta buzdolabı, bulaşık makinası, fırın, set üstü ve davlumbaz konulacaktır.

TV SİSTEMİ: Dairelerde tv tesisatları, kablolu tv ve merkezi uydu anten sistemi alt yapısı hazırlanmış olarak teslim edilecektir.

OTOPARK: A, B ve C TİPİ dairelere 2 araçlık otopark ayrılacaktır. Bu otopark hakları, dairelerin kapı numarası ile belirtilerek kullanıma sunulacaktır. Bina önünde dükkanlar için açık otopark alanı yapılacaktır.

www.irmakgarden.com

0212 415 41 41


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön