07 / 05 / 2024

Zin D Natura fiyat listesi!

Zin D Natura fiyat listesi!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.' nin girişimi ile hayata geçirilen Zin D Natura fiyat listesi dahilinde projedeki dairelerin fiyatları 175 bin TL' den başlıyor. Zin D Natura İstanbul'un Kurtköy ilçesinde konumlandırılıyor..





İstanbul'un Anadolu Yakası Kurtköy bölgesinde  Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.  girişimi ile yükselen  Zin D Natura  projesinin satışları devam ediyor.


 Zin D Natura projesi 3 ve 4 katlı toplam 5 bloktan meydana gelecek şekilde 11 bin 44 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Zin D Natura projesinde 89 adet daire mevcut durumda. Zin D Natura fiyat listesi 'ne göre minimum fiyat  175 bin TL' den başlıyor. Ayrıntılı olarak Zin D Natura fiyat listesi şöyle: 


Zin D Natura fiyat listesi: 


1 oda 1 salon evler 175 bin TL'den, 

2 oda 1 salon evler 250 bin TL'den, 

3 oda 1 salon evler 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor.



Zin D Natura fiyat listesi!


Zin D Natura  ödeme: 


Zin D Natura projesinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor ancak bunun için yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor. 


Zin D Natura 'da fitness salonu, masa tenisi ve çocuklar için oyun salonları, yüzme havuzu, sauna,  açık ve kapalı otopark, hobi bahçeleri ve yürüyüş parkurları bulunuyor.


Zin D Natura ne zaman  teslim?


Zin D Natura projesi Nisan 2014 'te teslim edilecek. 

 

 Zin D Natura adres: Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy  Pendik - İSTANBUL


Telefon: 0216 641 77 73 

Web Adresi: www.zind-natura.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön