27 / 04 / 2024

Zin D Natura Kurtköy projesi!

Zin D Natura Kurtköy projesi!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

İstanbul'un Anadolu yakasında konumlandırılan Zin D Natura Kurtköy projesi hakkındaki detaylı bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz...




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire alternatiflerini içeren  Zin D Natura  projesi  Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş imzası taşıyor. İnşaat alanı 11 bin 44 metrekare olan Zin D Natura Kurtköy projesi 5 blok halinde yükseliyor. Projenin blokları 3 ve 4 katlı olarak tasarlandı. 


İçerisinde 89 adet dairenin bulunduğu Zin D Natura Kurtköy projesi 'nin inşaat alanının yüzde 80'i yeşil alana ayrıntı. Zin D Natura Kurtköy projesi 'nin daire fiyatları şöyle: 


Zin D Natura Kurtköy projesi: 


1 oda 1 salon daireler 175 bin TL, 


2 oda 1 salon daireler 250 bin TL, 


3 oda 1 salon daireler 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


 Zin D Natura Kurtköy projesi!


Zin D Natura Kurtköy projesi 'nde banka kredisi kulllanılarak ödeme yapılabiliyor. Buna göre tutarın yüzde 25'i peşin ödeniyor ve kalan kısım kredi kapsamında vadelendiriliyor. Zin D Natura Kurtköy projesi lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM ve E5 yollarına, Viaport, Pendik Marina'ya yakın konumda yer alıyor. 


Projede hobi bahçeleri, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu masa tenisi, oyun salonları, açık ve kapalı otopark ve yürüyüş parkurları gibi imkanlar bulunuyor. 



Telefon: 0216 482 95 34

Web Adresi: http://www.zind-natura.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön