07 / 05 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat!

Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat!

Firma: Türkerler İnşaat, Çiftçiler Gayrimenkul

Proje: Çiftçi Towers

Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat kapsamında konutlar metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Çiftçi Towers Evlerinde dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında değişiyor.



2 kule halinde yükselen Çiftçi Towers projesi lokasyon olarak İstanbul'un Zincirkuyu bölgesinde konumlandırılıyor. Çiftçi Gayrimenkul ve Türkerler İnşaat imzası ile yaşama geçirilen  Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde satışlar devam ediyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat listesi haberimizde yer alıyor.


Kulelerin 45 kat olarak tasarlandığı Çiftçi Towers Evlerinde 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde dairem alternatifleri bulunuyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat listesinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


Çiftçi Towers Evlerinde çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, fitness center, dinlenme alanları, buhar banyosu ve sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor. Çiftçi Towers'da yer alan dairelerin büyüklükleri 222 metrekare ile 578 metrekare arasında değişiyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat listesi:

Çiftçi Towers  satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutların metrekare birim fiyatı minimum 7 bin 300 dolar, maksimum ise 15 bin dolar olarak belirlendi. Çiftçi Towers ulaşım bilgileri şöyle:


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?

Çiftçi Towers nerede: Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul


Çiftçi Towers iletişim:

Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön