29 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?

Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Metrekare fiyatı 7 bin 300 liradan başlayan Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede? sorusu için projenin satış ofisi ile irtibat kurabilirsiniz...





İstanbul'un en işlek semtlerinden birinde, Zincirlikuyu bölgesinde yükselen Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde satışlar sürüyor. Kuleleri 45'er katlı olarak tasarlanan Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi toplamda 2 kuleden oluşacak şekilde yaşam buldu. 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinin içerisinde buhar banyosu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna ve dinlenme alanları gibi imkanlar sunuluyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede? sorusundan önce projenin daire tiplerini aktaralım: 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 ve 6+1 daire alternatifleri bulunuyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi Türkerler İnşaat ve Çiftçi Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?


 Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyatları: 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesindeki  büyüklüğü 221 metrekare ile 578 metrekare aralığında farklılaşan dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında değişim gösteriyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede? sorusunun yanıtı şöyle: 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede?


Zincirlikuyu Çiftçi Towers nerede? Zincirlikuyu Çiftçi Towers  adres: Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340  Beşiktaş / İstanbul



Telefon: 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön