01 / 05 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers vaziyet planı!

Zincirlikuyu Çiftçi Towers vaziyet planı!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Zincirlikuyu Çiftçi Towers vaziyet planı 'na dair görüntüleri haberimiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 7 bin 300 dolardan başlayarak yükseliş gösteriyor...





Çiftçi Towers projesi Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Zincirlikuyu bölgesinde inşa ediliyor. 2 kuleden oluşan Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinin kuleleri 45'er katlı olarak tasarlandı


İçerisinde 1+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5,5+1 ve 6+1 olarak tasarlanan dairelerin mevcut olduğu  Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde satışlar sürüyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat ayrıntıları şöyle: 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers fiyat listesi: 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde daireler 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers 'ta bulunan dairelerin büyüklüğü 221 metrekare ile 578 metrekare arasında değişiyor.


288 adet daireyi barındıran Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi içerisindeki 128 tanesi kiralanıyor, kalanı ise satılıyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers vaziyet planı şöyle: 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers vaziyet planı: 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers vaziyet planı!


Zincirlikuyu Çiftçi Towers ne zaman teslim? 

Projedeki daireler 2015 yılı içerisinde teslim edilecek.


Telefon: 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön