28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.



Ziraat Bankası müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik çok sayıda avantajlı konut kredisi ürünü sunuyor. Ziraat Bankası’nın diğer kamu bankaları ile uyguladığı kampanyalı konut kredisi faiz oranı yüzde 0.99 seviyesinde. Peki banka hangi şartlar altında yüzde 0.99 konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası Yüzde 0.99 Konut Kredisi Nasıl Alınır?

Kredi Pazarı'nın haberine göre; Ziraat Bankası kampanyalı yüzde 0.99 konut kredisi faiz oranlarını sadece konut ürün paketinde, maaş müşterilerine ve banka gayrimenkulü konut satışlarında kullandırıyor. Ziraat Bankası’nın yüzde 0.99 konut kredisi faiz oranlarında yararlanmak için emekli ya da çalışan maaş müşteri olmak veya banka gayrimenkullerinden birini almak gerekiyor.

Ziraat Bankası Yüzde 1.19 Faiz Oranlı Konut Kredileri

Ziraat Bankası kampanyalı faiz oranının haricinde gerçekleştirdiği son indirimin ardından yüzde 1.19 faiz oranı kullandırmaya başladı. Banka Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi, Ortak Konut Kredisi, İnşaat Tamamlama Konut Kredisi ve Oyak mensuplarına özel konut kredileri kapsamında yüzde 1.19 faiz oranı ile 15 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’nın kampanyalı faiz oranı üzerinden 150.000 TL tutarda 15 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksit tutarları yaklaşık 1.800 TL oluyor. Kredinin vade sonunda masraflar hariç toplam geri ödemesi ise 321.000 TL’ye karşılık geliyor. 


Geri Dön