Ekonomi

Ziraat Bankası Bankkart ile akaryakıt harcamalarınızda yüzünüz gülecek! İşte dev kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine birbirinden farklı kampanya olanağı sunuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de akaryakıt harcamalarında geçerli olan kampanya!

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri ile gündemde yer alırken diğer yandan da Bankart sahiplerine sunduğu kampanyalar ile de konuşuluyor.

Ziraat Bankası Bankkart akaryakıt harcamalarınıza 75 lira veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile Ziraat Bankası Bankkart 75 TL kampanyası...

Ziraat Bankası Bankkart akaryakıt kampanyasına 1 Ekim ile  15 Kasım 2022 tarihleri arasında Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart TL verilecektir.

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

Ziraat Bankası Bankkart akaryakıt kampanyasına, katılım koşulları şu şekildedir;

-  Kampanya dönemi içinde yapılan işlemlerin iade veya iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart TL geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara'sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ya da kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart ile market alışverişlerinde kazançlı çıkın! Bankkart sahiplerine dev kampanya!