07 / 05 / 2024

Ziraat Bankası emekli promosyonu tutarını güncelledi! İşte detaylar

Ziraat Bankası emekli promosyonu tutarını güncelledi! İşte detaylar

Ziraat Bankası emekli promosyonu ücreti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kamu bankaları da özel bankalar arasında süre gelen promosyon yarışına dahil oldu.



Ziraat Bankası emekli promosyonu ücreti internette en çok araştırılan konuların başında geliyor. Yeni kampanya konusunda yazılı açıklama yapan Ziraat Bankası yetkilileri, emekli maaşını taşıyanlara 5.000 TL’ye varan promosyon veriyor. Emekli promosyon başvuruları hem banka şubelerinden, hem de internet şubelerinden yapılabiliyor.

Ayrıca bahsi geçen işlemin ATM’lerden, sms yolu ile ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla da yapılabileceği açıklandı. 2022 Ziraat Bankası emekli promosyonu ücreti güncel tam liste ve ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

Ziraat Bankası emekli promosyonu tutarını güncelledi! İşte detaylar

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;


3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,


3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön