Ekonomi

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? İşte detaylar!

Ziraat Bankası promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaya devam ediliyor. İşte merak edilen detaylar!Banka banka promosyon miktarları hala araştırmalar devam ediyor

Emekli promosyon ödemeleri milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Banka banka promosyon miktarları hala araştırmalar devam ediyor. Promosyon başvuru süreleri ve bankaların ne kadar promosyon verdiği hız kesmeden sorgulanıyor.

Peki Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? Promosyon süresi ne zaman bitiyor? İşte promosyona dair merak edilen diğer detaylar…

SSK ve Bağ-Kur emeklileri temmuz ayında maaşlarına yüzde 42,35 oranında zam aldı. Zamlı maaşların 26 Temmuz'da yatmasından sonra bankalar da promosyon yarışına girdi. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olan vatandaşlar, maaşlarını istedikleri bankaya aktarabilirler. Maaşlarını taşımak isteyenler de bankaya bildirim yapmak zorunda. Banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

EMEKLİ PROMOSYON SÜRELERİNDE DEĞİŞİKLİK OLDU!

Banka değiştirmek isteyen milyonlarca emekli için son başvuru tarihi, 31 Ağustos olarak belirlenmişti ancak bazı bankaların başvuru süresi yeniden belirlendi ve promosyon tarihleri 30 Eylül 2022 kadar uzatıldı.

Daha önce emekli promosyonu almış ancak taahhüt süresini tamamlamamış olanlar da banka değişikliği yapıp, yüksek promosyondan ödemelerinden yararlanabilir.

EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR 2022

Emekli promosyon veren bankalar milyonlarca kişinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası diğer tüm bankalar müşterilerine bankalarına maaşlarını taşıması haline çok ciddi promosyon olanağı sunuyor. Hal böyleyken banka emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ

Ziraat bankası, 1.500 TL'den emekli aylığı alan kişilere 500 TL, 1.500 - 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara da 625 TL, 2.500 TL ve üstünde emekli aylığı alanlara 750 TL tutarında ödeme yapıyor. Ziraat Bankası tarafından 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Başvuru şartı olarak Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur'lu olmak gerekmektedir.

HALKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ

Halkbank, 1.500 TL'den düşük emekli maaşı alan kişilere 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL'den fazla maaş alanlara da 750 TL ödeme yapıyor.

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli maaşını 36 ay yani 3 yıl boyunca TEB bankasından almayı belgelerle taahhüt edenler ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.

Promosyon süresi ne zaman bitiyor? Promosyon süresi bitti mi? İşte detaylar!

İslam Memiş’ten altın fiyatlarının kaderini belirleyecek açıklama! Dinlemeyen bin pişman!

Yeni ehliyet alacaklar dikkat! Artık ehliyet fiyatları…