Ekonomi

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.Peki Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası katılım şartları neler? Akaryakıt kampanyası başvuru işlemleri nasıl yapılabilir? Ziraat Bankasının akaryakıt kampanyası ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte

Yapmış olduğu kampanyalar ile adından oldukça söz ettiren Ziraat Bankası yeni kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıktı. Peki Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası katılım şartları neler? Akaryakıt kampanyası başvuru işlemleri nasıl yapılabilir? Ziraat Bankasının akaryakıt kampanyası ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

 

Ziraat Banktan akaryakıt kampanyası

Bankalar bünyelerine yeni müşteri katmak adına ya da halihazırda olan müşterilerini memnun etmek adına birçok kampanya düzenlemeye devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan kampanyalar hız kesmeden devam ederken yeni kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası akaryakıt alımları için özel bir kampanya düzenleyen bankalar kervanına katıldı.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre 250 TL ve üzeri harcamalara 75 TL banka lira vereceğini bilgisi yer alıyor. Akaryakıt kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Ziraat Bankası tarafından belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir

1 Nisan tarihinde başlayan akaryakıt kampanyası 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Akaryakıt kampanyasına katılmak isteyen kişilerin bankkart.com.tr adresinden katılım sağlaması gerekmektedir.

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası şartları neler

Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin farklı günlerde tek seferde 250 TL ve üzeri tutarda olacak şekilde dört kez akaryakıt harcaması yapması gerekmektedir.

Aynı gün içerisinde yapılan akaryakıt alışverişlerinin sadece birisi kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Kampanyaya Bankkart çeşitleri ile katılım sağlanabilir.

Genç Bankkart, Business, Bankkart Başak kampanya kapsamında dahil edilmiştir.

Akaryakıt kampanyasından sadece asıl kart sahibi olanlar faydalanabilecekler. Ek kart aracılığıyla yapılan harcamalar kampanya kapsamına dâhil edilmeyecektir.

Söz konusu kampanya Ziraat Bankası anlaşmalı istasyonlarda geçerli olacağı gibi yapılan harcamaların Ziraat Bankası pos cihazı üzerinden gerçekleşmesi aranan şartlar arasındadır.

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 24 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorine yarın tam bu kadar indirim geliyor! Akaryakıtta son dakika! BP, Opet, PO 24 Nisan 2023 fiyat listesi 

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!