16 / 05 / 2024

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!



0.99 KONUT KREDİSİ HANGİ BANKA VERİYOR?

0,89 ve 0,99 konut kredisi kampanyası kamu bankaları tarafından başlatılacaktır. Bu yüzden de bu krediye başvuru yapmak isteyenler, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden 0,89 ve 0,99 konut kredisine başvuru yapılabilirler.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NEDİR?

Konut kredisi: yüzde 1,36'danKonut ürün kredisi: yüzde 1,29'danSıfır konut kredisi yüzde 1,20'den başlamaktadır.

ZİRAAT BANKASI KAÇ TL KONUT KREDİSİ VERİYOR?

Konut kredisi için vatandaşlar, Ziraat Bankası “konut kredisi hesaplama” bölümüne girdikten sonra konut kredisi alanını seçebilir ve ardından da çekmek istediğiniz kredi tutarını yazdıktan sonra kullanmak istediğiniz vade sayısını işaretledikten sonra faiz oranını seçip kredinizi hesaplayabilirsiniz.

EV KREDİSİ İÇİN KREDİ NOTU KAÇ OLMALIDIR?

Bu durum bankadan bankaya değişse de, kurumsal bankalar kredi notu 900 ya da 1000'in altındaki müşterilere kredi vermeye çok yanaşmazlar ayrıca notu 1200'ün üstünde olanlar gelirlerine bağlı olarak daha kolay kredi alabilirler. Yani kredi notumuzun yüksekliği ile finans kurumlarının gözündeki prestijimiz paralel bir görünüme sahiptir.

EMEKLİ BİRİ NE KADAR KREDİ ÇEKEBİLİR?

Yasal mevzuatta belirtilene göre; kredi tutarı 50.000 TL'ye kadar vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası vade 24 ay, 100.001 TL üzeri vade 12 ay olarak bir sınırlama getirilmiştir.

2. EL KONUT KREDİSİ VERİLİYOR MU?

İkinci el konut kredisi: Konut kredisi hem ikinci el evler için hem de sıfır evler için alınabilir. Sıfır evler için de ikinci el evler için de konut kredisi şartları değişmez, faiz oranları da aynıdır.

Hisseli tapu nasıl alınır? Ortak tapulu habersiz ev satışına nasıl engel olunur?

Ev sahibi 5 yıl sonra kiracıyı çıkarabilir mi?


Geri Dön