04 / 05 / 2024

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyalarıyla müşteri çekmeye devam eden kamu bankası Ziraat, Gürgençler'de 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde 3.000 lira Bankkart Lira sağlanacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...



Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Ziraat Bankası, Gürgençler'de 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde 3.000 lira Bankkart Lira sağlanacak.

16-30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya Bankkart ile Gürgençler mağazalarında yapacak 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde geçerli olacak.

Ziraat bankası kampanyaya ilişkin tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı. Kampanyayı duyan vatandaşlar "Ziraat Bankası kampanyasından kimler faydalanacak?" sorusuna yanıt arıyor.

Ziraat Bankası müşterilerinin merak ettiği tüm detayları tek tek açıkladı.

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Bankkart'ın banka kart ye da kredi kartı özelliği ile Gürgençler mağazalarından tek seferde yapacak 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde anında 3.000 lira Bankkart Lira verilecektir.

16-30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin alışveriş yapmadan önce  kampanyaya Bankkart Mobil'den ya da bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekiyor.

Ziraat Bankası, bir müşteri kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilecek. Ayrıca işlemlerin Bankkart POS cihazından yapılması gerekiyor.

Alışveriş tutarı için Bankkart'ın  banka kartı ve kredi kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak. Kazanılan Bankkart Liralar anında yüklenecek olup yalnızca Gürgençler mağazalarında kullanılabilecek.

Kampanyadan kurumsal ve bireysel Bankkart sahibi müşteriler faydalanabilecek. Kampanyaya Gurgencler.com.tr adresinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil edilmedi.

Bankkart ile yapılan işlemin iptal/iade edilmesi halinde o işlem için kart sahibine verilen 3.000 lira  Bankkart Lira geri alınacak. Müşterin Bankkart Kumbara'sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacak.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Gürgençler Bilişim İletişim İç ve Dış Ticaret A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahip olduklarını bildirdi.

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Öte yandan Ziraat Bankası'nda Karaca Grup mağazalarından yapılacak 2.500 lira ve üzeri alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira verilecek.

Söz konusu kampanya 20 Eylül - 20 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından Kampanyaya Katıl butonuna tıklanmalı, bankkart.com.tr'de yer alan kampanya sayfasından katılım yapılmalı ya da KARACA yazarak 4757'ye SMS gönderilmesi gerekiyor.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı!

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Vera Star Ekim'de satışta! Başkentte yeni proje!


Geri Dön