02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile 3 bin TL bankkart lira hediye edecek.



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Eylül 2023 kampanyası için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bankalar her ay olduğu gibi Eylül ayında müşterilerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası da farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler sonrasında bankkart lira vereceğini duyurdu.

Peki Ziraat Bankası Eylül 2023 Bankkart Lira kampanyasının detayları ne? Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyası ne zaman sona erecek?  İşte merak edilen o soruların yanıtları ve Ziraat Bankası Bankkart Lira Eylül 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile ilgili olarak araştırmalar hız kesmeden sürerken, Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden konu ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması geldi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, bu kapsamda, 16 Eylül 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar süreceği belirtildi.

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAMPANYASI 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, 16 Eylül 2023 ve 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyasında, Bankkart ile Gürgençler mağazalarından yapılacak olan 30 bin Türk Lirası ve üzeri Mac alışverişlerine 3 bin Türk Lirası bankkkart lira hediye edilecek.

Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, söz konusu kampanya kapsamında 3 bin Türk Lirası bankkart lira kazanmak isteyen vatandaşların, kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankakartcomtr den katılması gerekiyor.

Yine verilen bilgilere göre, söz konusu bankkart lira ve Ziraat Bankası'nın Eylül ayındaki diğer kampanyaları ile ilgili bilgi almak isteyenler Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar kısmına göz atabilir.

 

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

İşçi başına 500 TL verilecek! Asgari ücret desteğinden kimler yararlanacak, başvurular nereye yapılacak?

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi


Geri Dön