29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika! Kart sahiplerine 750 TL veriyor! Hemen alın

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika! Kart sahiplerine 750 TL veriyor! Hemen alın

Ziraat Bankası müşterilerini sevindirecek bir haberi kendi resmi sayfasından duyurdu. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada banka kartı olanlara 750 TL verileceği duyuruldu.



Ziraat Bankası müjdeyi verdi. Yazın bitmesine az bir süre kala Bankkart kullanıcılarını sevindiren kampanya açıklandı. Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada Bankkart ile TatilSepeti’den yapılacak olan 7.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlere 750 TL Bankkart Lira verileceği paylaşıldı. Ancak 750 TL Bankkart liraya sahip olabilmek için harcamanın tek seferde yapılması gerekiyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Ziraat Bankası Bankkart kullanıcıları Ziraat Bankası resmi internet sitesinden kampanyanın detaylarına ulaşabiliyor. Kampanyanın son geçerlilik tarihide yine resmi sitede açıklandı.

Peki Ziraat Bankası’nın kampanyası ne zaman bitecek?

Bankanın banka kartı veya kredi kartı özelliği ile Tatilsepeti’nden tek seferde yapılacak 7.500 TL ve üzeri, peşin veya taksitli işlemlere 750 TL Bankkart Lira verileceği belirtilen duyurunun devamında kampanyanın hangi tarihler arasında geçerli olduğu da açıklandı. Kampanyanın geçerlilik süresi 22 Ağustos – 22 Eylül 2022 tarihleri arasında

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika! Kart sahiplerine 750 TL veriyor! Hemen alın

Kampanyaya SMS ve Bankkart Mobil üzerinden katılım sağlanabileceği gibi Bankkart.com.tr üzerinden de katılmak mümkün.

Kampanyaya katılım için TATİLSEPETİ yazıp 4757 ‘ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılımların alışverişten önce yapılması gerektiği kampanyaya katılım sağlamayan müşterilerinde  kampanyadan yararlanamayacağı bildirildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön